Iubireai trecatoare va fi greu 2-3 saptamana si dupa aia gt... te vei muta acolo degeaba...
Fii calma vei trece peste cu rabdare nu dispera eu am avut un iubit care a plecat in afara si stiu ca ma iubeste si eu il iubesc doar ca nu a vrut sa continuam asa si cand vine in tara poate peste un an sau poate 2 ne vom impaca si atunci nu mai pleaca si nici nu ne mai despartim deci si eu trec prin ceva foarte dureros dar astept cu rabdare si cu neincredere sa treaca timpul asa asteapta si tu mai ales ca voi sunteti in tara si veti vorbi la telefon eu nu vorbesc decat pe net si asta o data pe saptamana, eu nu il caut si astept sa ma caute el chiar daca va dura o luna sau un an eu stau si astept chiar daca uniii spun se va satura si nu te va mai cauta se va insura acolo si tu vei ramane cu buza umflata asta e risc si castig sau pierd dar stiu ca il iubesc si el ma iubeste si il voi astepta.
Si nu am intretinut nici un fel de relatii intime nu am facut sex deci asteapta si vei vedea ce se va intampla.