anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pes te 5 zile am un bal iar nu bai t cu 2 ani mai mare decat mine ma invitat cear trebuii sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu e un smecher accepta invitatie si poarta-te natural, fi tu insati asa ca de obicei, sincera, dar ai grija de tine, nu il lasa sa se bage prea mult pe tine daca sti ce vreau sa zic

8 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Nu ai nimic de pierdut dacă accepţi!

| Anet a răspuns:

Ar trebui sa inveti sa scrii in primul rand si dupa daca iti place de baiatul respectiv accepta-i invitatia fiindca nu ai nimic de pierdut

| Dash a răspuns:

Pai du-te!

| Jack a răspuns:

Prima data incearca sa inveti sa scrii corect :X! legat de intrebare happy sincer dupa parerea mea e ca daca tipu ii fainutz desi a facut primul pas ca te-a invitat nu cred ca o sa ramana surprins in binehee hee daca el te-a invitat la bal si tu postezi astfel de intrebari pe net tongue cica "ce ar trebui sa fac?" nu exista acel "ar trebui " intreaba mai bine "ce sa fac ca sa? " poti sa faci ce vrei si ce poti tongue!

| cooldenisua19 a răspuns:

Depinde de cine este vorba daca este de ancredere si il cunosti de ce nu? distractie placuta si bafta cu acel tip... funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum a fost la bal? happy mersi pentru fundita big grin

| spatarioana a răspuns:

Da il cunosc foarte bine ne-am cunoscut intr-o tabara cand am fost cu clasele amandorura siam facut 5 echipe eu am fost in echipa cu el de aia il cunosc asa de bine de fapt toti ne stiam unii pe altii dar na eu sincer m-am distrat foarte bine chiar daca eram cu cortul

| spatarioana a răspuns:

Si cred ca ma place