| frape22 a întrebat:

Peste 2 saptamani e ziua prietenului meu, face 21. Ce cadou sa-i iau? Nu am nici o ideesad. plsss helpp

Răspuns Câştigător
| BeBBeN1SR a răspuns:

Dneeeeeeeeee, nu-i lua adidasi laughing Nici haine! Baietii in general vor libertate macar la imbracaminte si incaltaminte.

21 zici: Incearca sa-i faci ceva personalizat cu cel mai important moment din viata lui, sau ia-i o bratara de argint ff draguta pe care sa -i scrii pe spate un mesaj fff imp pentru voi, sau ceva amuzant, depinde ce crezi ca ar aprecia! Sau ambele ideihee hee
Daca are vreun hobby, incearca sa ii iei ceva legat de asta.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Femeie sau fata (daca esti minora) ce crezi tu ca iar place iubitului tau asa dupa tine? Vezi si tu ce face des ce fel de obiect apreciaza si poti sa ii iei un lucru mai imbunatatit, sa zicem daca sunt niste adidasi sa ii iei niste adidasi mai noi.

| AlexBitza a răspuns:

Daca tu esti cea din poza de la profil. atunci cadoul ideal ar fi o poza cu tine.

| Bursache a răspuns:

Ai putea sa ii trimiti un buchet de flori printr-o firma care si livreaza, sau a-ti putea sa aveti o zi perfecta numai voi doi si sa faceti ce va place si sa megeti in locuri noi pe unde nu a-ti mai fost astfel incat sa va simtiti bine. Sa va tineti de mana si sa va sarutati sa simtiti in suflet dragostea celuilalt. Pana la urma daca sunteti impreuna si va simtiti bine nu cred ca un cadou ar putea schimba ceva. Sa fiti fericiti! Iubiti-va mult.

| anca13 a răspuns:

...ai putea sa ii cumperi un tricou, o bluza, o rama foto-poza cu voi doi(in cazul in care aveti ceva timp impreuna), fa-i comanda de un tort de ciocolata sau de care ii place lui-scrie un mesaj dragut pe el big grin. Poate face colectie de masinutze in miniatura, poti sa-i mai adaugi una la colectie.Sau du-te cu el intr-o zi la cumparaturi, poate observi ce ii atrage atentiawinking. Un ceas, o bratara sau un lantz, daca fumeaza -o bricheta gravata cu un mesaj dragut, haios. Un brelog personalizat care sa-l poarte la chei.Bafta si distractiewinking

| 101010 a răspuns:

Un ceas, un tricou sau o cana personalizata, o sticla de wiskey, o bratara de aur, o camasa mai eleganta ( daca poarta ) si adaugi si o cravata care sa se asorteze cu ea, o statuieta haioasa ca astea de aici http://www.ideaplaza.ro/cadouri-haioase/?page=3&sort=20a merge? :d