anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Peste 3 zile e ziua mea si iubitul vrea sa ma ceara in casatorie(cica eu nu stiu). Avem o relatie la distanta de 3 ani. El m-a chemat la el de ziua mea si nu mi-a zis nimic.Credeti ca ar trebui sa fiu eu naturala, ca de obicei sau sa ma imbrac elegant si sa ma machez mai deosebit? Am deja emotii.Eu m-am gandit sa ii fac si eu o surpriza si sa ma duc la el cu o zi inainte. E o idee buna?

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu,nu e o idee buna.
Are si el agitatia si stress-ul lui,nu-l impovara si tu.
Nu te grabi,stai cuminte si asteapta,vine el singur si fa-l sa creada ca nu stiai NIMIC.
Sa pari foarte uimita.
Normal ca te vei face frumoasa,e ziua ta.
Dar nu exagera, va intelege ca ai inteles ceva si ii strici toata bucuria surprizei lui!
Acum e randul lui sa te surprinda, lasa-l s-o faca in felul lui.
Aveti o viata inainte sa-i faci si tu surprizele tale!
Mult noroc si sa fii fericita!

| Yaguar a răspuns:

Raspunsul lui intrebare890
3. NU TE DUCE MAI DEVREME! (poti sa il dai peste cap daca chiar iti preg ceva) (nu sunt mereu placute vizitele surpriza).
Este foarete corect spus.

| rino90 a răspuns:

1. "cica u nu sti", vezi ce expresie faci daca te inseli
2. in materie de moda nu te pot ajuta
3. NU TE DUCE MAI DEVREME! (poti sa il dai peste cap daca chiar iti preg ceva) (nu sunt mereu placute vizitele surpriza)
3. aveai totusi dreptate cu surpriza. daca zici ca a fost o relatie la distanta, fa-i si u un cadou (cum ca v-ati revazut)

| drakosu a răspuns:

Nu.te grabesti prea repede.stai pana la momentu potrivit.si normal imbracate cu ceva mai elegant,. frumos :*.bye