Hei!
Nu ai pentru ce sa te simti complexata, crede-ma. Adica o fata cuminte si la locul ei, care nu are in cap numai sex si baieti, este foarte normal. Adica, ce? Crezi ca colegele tale daca si-au inceput viata sexuala la varsta de 14 ani au facut bine? Sau si-au facut bine? Raspunsul este nu! Nu te grabi cu acest lucru, nu-ti grabi copilaria!
Sunt aproape in aceeasi situatie ca tine, sunt la fel de timida! Dar cand intalnesti baiatul potrivit, vei simti cu adevarat acest lucru! Si chiar daca esti cu vreun baiat, nu incerca sa faci sex cu el inca din prima sau a doua luna cu el..pentru ca nici nu il cunosti plus de asta poti sa ai sentimente si el sa te lase balta! Nu te grabii, toate vin la timpul lor. Sunt sigura ca vei intalni un baiat la fel de rusinos si totodata simpatic ca tine cu care te vei intelege de minune. Baga la cap, sfat: nu-ti grabi copilaria, toate vin la timpul lor, cu cat e mai tarziu cu atat mai bine!:*
Celelalte fete care se lausa cu acest lucru nu e nimic de capul lor si nu vor creste in ochii nimanui! Mai degraba privirile vor fi atrase spre o fata cuminte si la locul ei!
Uite alta fata fara un cap pe umeri!
Daca alea erau tarf.e vrei sa ajungi ca ele sa ti-o tragi prin scari de bloc?
Da nu-i greu sa te dezvirginezi du-te seara la ora opt pe centura si zici ca prestezi pe gratis.
Eu cred ca nu asta e ceea ce iti doresti cu adevart si sper ca asa crezi si tu.
) Esti de fapt un miracol ). ( REVENIND LA SERIOZITATE ) Daca aveai si tu 30 de ani te intelegeam, eu am 15 si nici macar nu vreau sa fac copii. ca asa e moda, dez-virginata la 12 ani, inteleg, dar e prea de tot. ori esti curva si te dezvirginezi intre 12-18 ani, ori esti fata buna si o sa o faci cand iubesti cu adevarat pe cineva, simti nevoia si stii ca relatia va dura. mama m a facut LA 27 DE ANI! deci cu inca 10 ani la cati ai tu! Ca a mai avut o si pe sora mea pe la 22 de ani, e altceva.Stii cate accidente sunt ca poti ramane si la 14 ani insarcinata din greseala? O faci cand este sigur.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri si da, nu vreau sa-mi pierd virginitatea doar asa ca sa fiu ca ceilalti ..doar ca na, e oarecum incomod sa fiu printre putinele fete virgine din clasa.
beausingurlamasamea întreabă: