Depinde ce varsta ai daca ai mai mult de 17 ani poti sa ii oferi o seara romantica
Daca esti mai micuta poti sa ii cumperi un medalion in forma de inima pe care scrie,, te iubesc!''
O bratara sau un lant din argint. Nu e chiar foarte scump.
Incearca si un tricou personalizat, cu un text dragut.
Un set str8?
Eu aş profita de faptul că şi băieţii poartă brăţări şi i-aş cumpăra o brăţară cu o inimioară sau o jumătate de inimioară. Ceea ce are reprezenta inima mea.
E un cadou foarte frumos şi sigur îl va încânta!
Sper că ţi-am fost de ajutor!
Iubire... o noapte de neuitat.Material:un ceas, daca ii place, un parfum, ceva de genu care sa aiba amintire de la tine.
Paii; d :
- o poza cu voi amandoi intr'o rama cu inimioare
- o felicitare cu cat de mult il iubesti
- o cutie cu bomboane
- un show ca la Paris. Adica stii tu,[glumesc stai linistita]
- un parfum
- un tricou
- o bratara
- un cercel de ureche[mai nou, se poarta la baieti] xD
- o inimioara mare in care sa scrie "Te iubesc" sau numele lui
- un tricou
- un hanorac
- ii cumperi ceva personalizat cu numele lui
- sau ii cumperi tot ceva personalizat cu numele lui si cu numele tau.
- skateboard xD
- role
Tot felul de chestii . E o lume plina, gasesti tu ceva frumos pentru EL!
Un ceas, un cadou personalizat, o rama foto cu o poza cu voi 2, un tricou; depinde si ce-i place lui.
Depinde cei place sa faca... Daca ii place sa picteze iai un tablou mai frumos, daca ii place messu incearca la standu cu casti sau jocuri masini .Incearca,sa stii ca si jocurile (nu alea virtuale) sunt foarte cautate, in special scrabble, crossword, europolis, etc.Eu am primit de ziua mea de la cea mai buna prietena (subliniez prietena) un fel de puzzle, doar ca e in forma de Sphinx, nu stiu cum sa-ti explic a fost un puzzle foarte complicat, un fel de sphinx in miniatura, nu 2D. Sper ca ti-am fost de ajutor! Succes si sa-mi zici cum a fost tortul!
Pai depinde ce caracter are...
Daca e nebun dupa tine:i-ai ceva scump ca sa arati ca iti place ce face pentru tine
Daca e mai rece:ceva care sa isi dea seama ca nu iti place ca e asa
Sper sa te ajute rasp. meu!
gabyzzzzta întreabă:
EhceruAnele întreabă:
Curiozitațibărbați întreabă: