| dumitritzan a întrebat:

Peste cateva zile merg la parintii prietenului meu.Cu c as putea sa ma imbrac sa dau bine?

10 răspunsuri:
| dragosi a răspuns:

Depinde de parinti. Incearca sa nu fie ceva ce ar putea sa fie vulgar, extravagant, etc. Simplu, frumos, ceva sa te avantajeze.
Ce probleme au unii!

cami
| cami a răspuns:

Prima impresie nu conteaza atat de mult [pentru mine], dar tu trebuie sa "sochezi" in bine happy
Uite, alege pentru primul "face to face" al vostru, o tinuta casual...sau axeaza-te pe o rochita 3/4, cu niste sandalute inaltee ortopedice happy
Sau daca esti genul mai sport, o pereche de ginsi, sandale joase + un maiou alb [preferinta mea].
Draga, sper sa iasa cat mai bine intalnirea. Nu uita, fi cat mai naturala, fara restrictii sau retineri, si incearca sa vorbesti tare [nu se observa atat de mult emotiile]...
Bafta! happy

| Sara a răspuns:

Nu vulgar, nu extravangant. totusi elegant. depinde unde stau, la tara sau la bloc. depinde de ora si tot asa. bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa dai bine i-ati un costum de ninja.alb.ca sare mai tare. da ce aveti de nu va intelegeti omeneste?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa te dai modesta.nici prea bine, nu e prea bine, bate la ochi!

| bibitza a răspuns:

laughing eu m-am dus intr-o fusta lunga...cam de tiganca si un maieut laughing. era prima data cand vedeau ai lui o ''tiganca'' alba laughing

| bismark65 a răspuns:

Daca vrei sa dai bine si sa n-o iei la fel de bine ia-ti un trening sa poti fugi

| danutza_8181 a răspuns:

Eu cred ca ceva elegant si curat dar nu vulgar... dar totusi nu consta tot in vastimentatie si sa dai dovada de fata intelegenta cu bunele manieri...

| Pufulete666 a răspuns:

Goala si cu mainile in buzunar rolling on the floor! Sa te duci cu salvarea k sigur o sa aiba nevoie dupa ce o sa te vada, succes laughing!

| Ioana_8202 a răspuns:

In primul rand nu cu fustita scurta si tricou ff scurt...cat mai decent ca sa lasi o buna impresie...iti zic din experienta...