Depinde de parinti. Incearca sa nu fie ceva ce ar putea sa fie vulgar, extravagant, etc. Simplu, frumos, ceva sa te avantajeze.
Ce probleme au unii!
Prima impresie nu conteaza atat de mult [pentru mine], dar tu trebuie sa "sochezi" in bine
Uite, alege pentru primul "face to face" al vostru, o tinuta casual...sau axeaza-te pe o rochita 3/4, cu niste sandalute inaltee ortopedice
Sau daca esti genul mai sport, o pereche de ginsi, sandale joase + un maiou alb [preferinta mea].
Draga, sper sa iasa cat mai bine intalnirea. Nu uita, fi cat mai naturala, fara restrictii sau retineri, si incearca sa vorbesti tare [nu se observa atat de mult emotiile]...
Bafta!
Nu vulgar, nu extravangant. totusi elegant. depinde unde stau, la tara sau la bloc. depinde de ora si tot asa. bafta.
eu m-am dus intr-o fusta lunga...cam de tiganca si un maieut . era prima data cand vedeau ai lui o ''tiganca'' alba
Daca vrei sa dai bine si sa n-o iei la fel de bine ia-ti un trening sa poti fugi
Eu cred ca ceva elegant si curat dar nu vulgar... dar totusi nu consta tot in vastimentatie si sa dai dovada de fata intelegenta cu bunele manieri...
Goala si cu mainile in buzunar ! Sa te duci cu salvarea k sigur o sa aiba nevoie dupa ce o sa te vada, succes !
In primul rand nu cu fustita scurta si tricou ff scurt...cat mai decent ca sa lasi o buna impresie...iti zic din experienta...
gabyzzzzta întreabă:
Ğίααα întreabă: