anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Peste cateva zile urmeaza sa fac setu` complet de analize. Din astea se poate afla ca nu mai sunt virgina, sau ca am o infectie urinara.de unde se deduce ca mi-as fi inceput viata sexuala?

5 răspunsuri:
| liviu42 a răspuns:

Se poate deduce daca faci control ginecologic ca ti-ai inceput viata sexuala, Ca ai infectie urinara se va descoperi din examenul de urina.

| Kalyn a răspuns:

Pai probabil doctorul isi va da seama ca nu mai esti virgina din analize, lucru total neinteresant pentru el asa ca lucrul acela va ramane la mfel ca inainte, iar de infectie urinara mai mult ca sigur se va afla insa iti va prescrie ceva medicamente sau stiu eu ce si gata. deci poti dormi linistitahappy

| lolly a răspuns:

Daca esti virgina himenul nu e rupt.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doctorul nu are cum sa-si dea seama din setul de analize daca mai esti virgina sau nuwinking iar infectia nu o faci de la sex happy infectia urinara se poate face, de la igiena precara, sau chiar de la bazin, strand, etc tongue
miezu, unde te interesa pe tine, nu-si poate da seama de viata ta sexuala happy

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nici o analiza de sange nu poate arata ca nu mai esti virgina. Infectia urinara o poti face si virgina fiind! Daca se face un sumar de urina sau (si) un VSH se afla repede ca ai o infectie urinara. Daca ai asa ceva este bine sa o tratezi, pana nu sunt afectati si rinichii.