| Elisa a întrebat:

Peste cateva zile vine ziua prietenului meu. Nu stiu ce sa-i cumpar. As vrea ceva mai special. Va rog sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| MaditsSaaa a răspuns:

O sa-ti dau cateva idei

-un ceas
-o bluza care-ti place si crezi ca o sa-i placa si lui(ceva gen cum se imbraca el)
-un parfum
-o poza cu voi doi

Sper ca te-am ajutat
Funda?

4 răspunsuri:
| crisy_9816 a răspuns:

Pai...ar fii dragut un parfum de la adidas sau daca nu sti ce sa-i cumperi du-te la inter sport si accolo vei gasi ceva pe placul lui sau ceva haine, tu deci, tu il cunosti mai bine so tu sti ce ii place

| XxxLoveMyTedyBearXxx a răspuns:

Pai verisoara mea ia luat iubitului ei saptamana trecuta un ceas de aur sau daca nu ai posibilitatea sa ii ei un ceas ii poti cumpara o bluza saau parfum sau daca nu ai putea sa te duci la o sectie din astea de Valentine's day si sa dai o poza cu voi si sa cumperi si o perna in forma de inima si ei iti vor pune pe perna poza voastra. Sper ca te-am ajutat! Funda?love struck

| oOana99 a răspuns:

Daca ai bani i-ai o chitara electrica sau o masa de biliard!laughing

| teo_2582 a răspuns:

Pai acum depinde de mai multe chestii:poti sa ii cumperi un accesoriu daca poarta bratari,lanturi, inele. poti sa ii cumperi haine, asta doar sa stii masura cat poarta; poti sa ii iei ceva simbolic care sa ii arate ce simti tu pentru el.