Peste doua zile...este ziua iubitului meu. Noi avem o relatie la distanta de 2 ani. Ceva nu am cum sa ii trimit...asa ca vreau sa ii fac un cadou virtual. (fara filmulete cu poze..am facut asta deja). Ceva cat mai original. vreo idee?
multumesc
Hmmm....virtual e cam greu de oferit cadouri și să fie primite cu suflet.
O poză sau un filmuleț erau cele mai indicate dar dacă zici că nu vrei așa ceva eu zic doar să îi zici La mulți ani și inevitabilul Te iubesc.
O declaratie ar fi cel mai original si frumos cadou, avand in vedere ca e la distanta.
Daca ii spui tot ce simti pentru el, se va bucura.
Filmeaza-te pe tine in diferite locuri unde ati fost voi,spunandu-i ca ti-e dor de el,ca il iubesti, ca iti lipseste, povestindu-i diferite chestii, pune o prietena sa te filmeze in timp ce faci diferite chestii acasa, povestindu-i cum iti place tie sa pierzi timpul cat timp el e departe...
Original ar fi sa fii cu el de ziua lui si cand esti la usa lui sa il suni ca sa iti deschida usa, cel mai frumos cadou ar fi
Pai daca aveti o relatie virtual, de ce nu incerci sa ii trimiti un mic cadou prin posta? ii spui sa-ti dea adresa lui si ii spui ca vrei sa ii faci un mic cadou