anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Peste o luna va fi ziua de nasterea a iubitului meu.
Dar nu stiu ce cadou sa ii fac sad
Vre`o idee? kiss
[funda mare, marelove struck]

Răspuns Câştigător
| Anname a răspuns:

Bravo, ceva frumos...eu i.am luat un tricou foarte dragut din Pull and Bear si mi s.a parut cadoul ideal, insa te poti orienta dupa pasiunile lui.ce il atrage( fotbal bascket) si ii poti lua un echipament de sport sau o minge...ii poti lua un joc videohappy sau sa pregatesti o cina frumoasa, sa faci o rezervare la un restaurant pe placul lui. Multa bafta si La multi ani!happy

8 răspunsuri:
| georgiana_1403 a răspuns:

Pai sunt multe chestii care ai putea sa i le cumperi. sa-ti dau cateva exemple:parfum,tricou,camasa,ceas,portofel,bratara, lantic, o rama cu o poza editata cu el sau chiar cu voi sau eu i-am facut ultima data cadou un tort facut de mine dar asta pentru ca stiam ca ii plac torturile facute de mine. bafta si sper ca ti-am fost de ajutor macar putin

| vεηiη a răspuns:

Stiu ca vrei sa ti-o pui cu el...se vede dupa intrebare

| diavolita_4468 a răspuns:

Http://www.giftogether.com/.......html.poti alege tu.eu iti urez bafta:-*:-* si sa tina mai mult relatia.bye bye

| Nicol_2691 a răspuns:

Vεηiη daca tu esti c***a nu inseamna ca toata lumea e la felwinking.
Restu multumesc de sfaturi. kiss love struck

| Nicol_2691 a răspuns:

Denise il cunosc foarte bine.
Sunt de 9 luni cu elwinking
Doar ca vreoiam parerea voastra oh go onwinking

| denise_9126 a răspuns:

Dupa parerea mea... fata care nu stiu ce cadou sa ii faca iubitului ei ...nu il cunoaste indeajuns de bineeee!
De ce trebuie neaparat sa cumperi ceva (din nu stiu ce magazin de renume si sa fie cat mai scump ) poti la fel de bine sa ii faci tu, chiar tu ceva (de ex: un album/rama foto, un carnet si pe coperta sa fie tot felul de chesti pe care el le adora...un tricou, un tablou cu voi doi.etc.)
Bine acum depinde de ce iubit ai (daca e genul de cartier si golan normal ca nu o sa ii placa cadourile facute manual si daruite cu dragoste )
( :

| kidduu a răspuns:

Pai ii iei ceva cei place.gen un ceas.ca baietilor le plac lucrurile de genu

| byanca1999 a răspuns:

Pai poti sa-i iei un ursulet cu o inimioara, o cutie de ciocolata sau ceva ce va reprezinta pe amandoihappy