| DeepLooking a întrebat:

Peste o luna va veni fostul meu prieten in tara, dar vor fi doar cateva zile in care vom fi amandoi in Romania, pentru ca eu voi pleca in Italia.Imi e tare dor de el si as vrea sa il vad doar, desi imi doresc din tot sufletul sa ne impacam.Cand a plecat in Germania ne-am despartit pur si simplu, fara niciun cuvant.Atunci eu am mai incercat sa il sun, dar raspundea si zicea ca nu ma aude.Cat am fost impreuna totul a fost perfect! Saptamana trecuta mi-am luat inima in dinti si l-am sunat, voiam sa vad ce mai face. M-am comportat ca si cum ar fi fost un simplu amic.Nu am pomenit nimic de "noi". A raspuns si a vorbit foarte frumos. M-a intrebat daca intr-adevar am fost singura de cand a plecat el (vorbisem intr-o seara cand eram impreuna si spuneam ca nu o sa mai fiu cu nimeni cat timp voi fi cu el, chiar daca nu o sa avem cum sa ne vedem) si i-am zis ca nu, ca am mai fost cu cineva. Daca ramaneam impreuna nici nu ma uitam la altul.Nici el nu a fot singur, pentru ca intr-o perioada avea la avatar o poza cu o fata, cu toate ca spunea ca nu a mai fost cu nimeni, ca nu a avut timp(a avut niste probleme, intr-adevar, cu masina). Mi-a zis ca vine in august(nu l-am intrebat eu) si atunci i-am zis ca el va veni si eu voi pleca. A reactionat ciudat:m-a intrebat de ce plec, cand plec, ce fac eu acolo si chestii de-astea. Dar atunci s-a intrerupt convorbirea pentru ca nu mai aveam credit.Acum mi-am activat niste minute internationale si as vrea sa il sun, macar sa terminam discutia de atunci.Sau nu are rost? Voi ce spuneti? Ce parere v-ati facut? Ce credeti despre el? happy

Răspuns Câştigător
| WooLove a răspuns:

DeepLooking@ ce a fost inainte nu o sa mai fie... tot ce trebuie sa faci este sa iti vezi de treaba ta, de zilele tale, te viata ta. Baieti sunt destui, daca el te-a parasit cand a plecat acolo ce sens mai are sa te milogesti de el. Parerea mea de baiat este ca nu isi merita a o a 2-a sansa dupa apare si complicatii...
O vara frumoasa si sa fii IUBITA!

3 răspunsuri:
| WooLove a răspuns:

Multumesc de Funda dar chiar nu am nevoie de asa ceva, tot ce conteaza este sa stii ce vrei sa faci cu viata ta. succes.

| Mσηιι a răspuns:

Pai. sincer e cam complicat. dar macar incearca si poate poza cu fata respectiva de la avatar a fost doar asa, sau a fost cu cineva impreuna.
incerca "speranta MOARE ultima"!

SPer ca te.am ajutathappy!
Baftaa!
Funda?

| madalina_1786 a răspuns:

Eu nu prea stiu ce sa iti zic doar atat :SPERANTA MOARE ULTIMA ...deci suna-l poate rezolvi ceva
baftawinking