| Marius11 a întrebat:

Peste o saptamana ma intalnsc cu o fata :X.Parte rea este ca nu stiu sa sarut laughing.
aman2 avem 13 ani si vreau sa imi spune-ti km se saruta si mai multe feluri pe care mi le recomandati big grin! multumesc!

Răspuns Câştigător
| rucsy_7574 a răspuns:

In loc sa va traiti copilaria si sa va bucurati de ea intrati la asa varsta intr-o relatia si apoi peste 2-3 luni cereti din nou sfat pe acest site cum faceti sa o uitati sau alte intrebari. Eu stiu ca dragostea nu vine cand vrei dar la varsta asta mai mica o poti ocoli macar putin mai incolo nu o poti ocoli nici sa vrei te urmareste si la baie laughing dar e alegerea ta bineinteles

Cat despre sarut daca nici unul din voi nu stiti atunci e un pic grab pentru ca de obicei intr-o relatia daca unul nu stie sa sarute preia "tehnica" de la celalalt in cazul vostru nu stiu. Dar nu`ti fa probleme incepe cu un pupic pe buze si de acolo.trebuie sa vina totul de la sine.Fiecare om saruta in felul lui si o invata in felul lui. happy

Succes la intalnire

5 răspunsuri:
| bughy89 a răspuns:

Asa ceva nu se poate invata din carti. Stai linistit mai ales daca nu aveti habar amandoi. O sa invatati impreuna. Nu te stresa pentru asta.

| Lonelygirl a răspuns:

De ce va radeti de el? alte fete se dezvirgineaza la 13 ani :O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma. o iei de gat, ii bagi limba pe gat pana in stomac si ii gadili stomacu cu limbawinking. ce excitat va fi prietena ta atunci:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

cind te intalnesti cu ea o saruti galanton pe mina iar cind va despartiti o pupi pe obraz, atita si nimic mai mult, dar mai bine intreab-o pe mama ta

| bebee_1638 a răspuns:

Chestia asta nu ti-o poate sune cineva cum sa o faci, vone de la sine cu crezi tu asa o saruti. si parerea mea e ca daca va intalniti prima data sa nu te pui sa o mozolesti pe acolo cu limba in gura si chesti ca poate fata o sa se supare si pleaca pentru ca ai luat-o prea deodata... o saruti pur si simplu cum crezi tu ca ii mai bine si gata. hai ca o sa te descuriciwinking