Eu dacă primesc poze nude am impresia ca bărbatul ala e un dubios, libidinos sau pervers, din cauza asta nici nu am încercat vreodată sa mi țin cont pe situri de socializare, mi am făcut cândva cont dar mi s-a părut totul prea bizar și am renunțat destul de rapid. E normal sa te atragă un bărbat frumos dar de regula aștia care arata bine sunt naturali nu au mușchi excesiv, bărbații prea musculoși nu sunt neapărat atractivi pentru majoritatea decât pentru un anume gen
Chiar asa e, majoritatea intra pe net numai sa dea o l@ba.
Acesta tii se pare prea musculos?
https://i.ytimg.com/vi/JYl3S7yuN6M/maxresdefault.jpg
Mama mi se pare scarbos sa ai par. gen daca as fi fata nu as putea atinge. Si eu am unpic de par dar daca e sa fac ceva cu o tipa ma tund, adica parerea mea ca baiat trebuie sa te ingrijesti.
Eu nu am observat sa fie chiar asa atrase, depinde de gusturi.
Cele Mai multe sunt milf-uri sau cele disperate dupa sex.
Ba da, le activează, dar nu pe toate. Să știi că unele pot să fie chiar scârbite de ceea ce înseamnă poze nude.
Da mi-am dat seama dar e ciudat sa inteleg, gen e ciudat sa inteleg de ce un om nu poate fi atras fizic de cineva cu care se atinge.
Păi ca să îți dau un exemplu, când o atingi pe mama ta, ești atras fizic de ea? Trebuie să existe o atracție mai specială între persoane, să o placi și să fii atras sexual de ea.
Mutubal întreabă: