| PuținConteazăNumele a întrebat:

Peste tot văd cupluri și lucruri de genul, toți sunt fericiți, și bine mersi, și din cauza asta sunt într-o stare destul de proastă. Încă mai sufăr după prima fată cu care am fost, nu prea pot să trec peste, cu toate astea, am încercat să caut alte persoane, de exemplu, vorbeam de ceva timp cu o fată de la mine din oraș, i-am spus că o plac, a spus că are principii legate de relații, a mai spus că sunt drăguț, dar nu am fost împreună, după aceea, peste 2 zile, aflu că e cu cineva, i-am cerut o explicatie, și "s-a întîmplat pur si simplu", deci m-a aburit, in paralel mai vorbeam și cu alte fete, și am început să mă gândesc în felul acela la alta, am decis să îi spun, mi-a dat block peste tot, altă fată cu care vorbeam și o plăceam, a plecat în Germania, nici nu mai știu ce să fac, am 16 ani, aproape 17, știu că nu asta e prioritatea mea la vârsta asta, dar, pe mine lucrurile astea mă macină. Nu stiu, majoritatea persoanelor de care reușesc să mă atașez, nu mă plac înapoi. Mersi că ați citit până aici, nu ar strica un mic sfat.

Răspuns Apreciat de Editori
| elaventurero a răspuns:

Incearca sa te calmezi. Vorbeste deschis cu parintii tai despre asta. Iesi cu grupul de prieteni la terasa la o bere, e vara, e frumos afara, doar distreaza-te.Nu te mai gandi. Tu uit-o, scoate-o din minte, nu-i mai da mesaje, nimic doar daca vrea ea sa te caute atata si la tine va fi butonul ratiunii daca ii mai dai o sansa sau nu...lasa totul sa decurga de la sine. Esti adolescent 17ani..cu tot viitorul in fata. Ai sa mai schimbi poate mai multe fete pana ai sa gasesti una cu care intr-adevar esti compatibil.Nu incerca sa o inlocuiesti cu alta fata doar pentru a-ti umple acel «gol» din interior. Lasa-ti o perioada si pentru tine, analizeaza-te pe tine. Nu trebuie sa simti nici o presiune nimic.E greu cu fetele, ele-s in universul lor...Intr-adevar prima gagicuta nu se va uita niciodata, dar doar fa-i un sertar special in mintea si gandurile tale si atat.
Presupun ca te-ai despartit de curand timp. In o luna-doua iti vei reveni complet.Succes pustiule!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dumnezeu a lasat oameni pe pamant ca mine & tine sa ne traim viata fara constrangeri. Metode extraordinare de a face sex exista atat pe plan urgent cat & pe plan rabdare ca vine la pastele cailor... asa ti-e menit scopul vietii

| Emma30555 a răspuns:

Așteaptă pana găsești fata potrivita, nu mai fii asa grăbit, căci se vede și nu e plăcut pentru fete un băiat care încearcă cu toate doar ca să fie cu cineva. Așteaptă o fata care sa ți se potrivească și sa ți dea și ea semnale ca te place. Oricum nu vad nici o graba la vârsta ta, nu știu de ce va axați pe relații la vârsta asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ajungi sa ai fete cersind, fi mult mai selectiv si scoate-ti din minte "vreau o prietena, vreau sa ma placa, nu mai zi te plac si alte linguseli" nu mai cauta, daca iesi undeva, fa o ca asa te simti tu bine nu pentru a a-ti cauta o prietena, daca se rãsare o fatã care incepe sa flirteze cu tine, atunci e altã treaba.

| Laila12Izabela a răspuns:

In primul rand,trebuie sa iesi din starea asta,depresivă, fata aceea nu e ultima fata de pe planeta, trebuie sa fii mai vesel, sa interacționeze mai mult si trebuie sa ai mai multă încredere în tine.Cred,ca daca esti mai sigur pe tine si mai vesel putin, ai putea avea orice fata ti-ai dori.Iti spun asta pentru, ca am varsta ta si am avut momente asemănătoare cu ale tale. Sper, ca te-am putut ajuta.