Amicul lui nu ti'ar fi dat parola de la id fara un scop, mai mult ca sigur prietenul tau stia de acest "complot". N'ai ce sa faci...sunteti ca apa si focul. Daca alegi sa'l uiti, uita'l si nu te mai uita inapoi. Daca in schimb iti doresti o schimbare in bine, atunci fa tot posibilul sa o realizezi!
Buna, nu te-ai gandit poate ca atunci pe mess, poate ca ti-a dat prietenul lui parola lui si fostul tau prieten stia, a vrut doar ca sa iti spuna motivele prefacandu-se ca crede ca e prietenul lui...in fine, eu zic sa fi indiferenta cu el, daca te iubea nu renunta la tine, ti-ar fi cerut el sa va impacati, nu te arata ca iti pasa, nu merita, cauta-ti pe altcineva, ai sa vezi ca indiferenta il va durea...sunteti ca soarecele si pisica voi 2...
I-am spus. dar intorcea vorba.nici nu imi spunea clar anume ce vrea de fapt.era un las si cand mi-a dat papucii...si ii placea sa imi dea sperante mereu si degeaba... oricum. mi-am dat seama ca luptam pentru nimic si tot singura imi faceam rau...merg inainte.cu si fara el...imi va fi la fel de bine...insa de maine am o surpriza pentru el
AndrewTate7789 întreabă: