Deci... daca chiar il mai iubesti pe prietenul tau, si te simti bine in prezenta lui, nu esti trista sau prost dispusa sau stresata cand esti cu el. as spune sa ramai cu el. dar avand in vedere ca va pleca in alta parte la liceu si veti fi departe cativa ani buni atunci nu cred ca va rezista. Tu te vei simti nasol si vei avea nevoie de cineva cu care sa discuti, cineva caruia sa ii zici ce ai pe suflet, cineva in care sa iti gasesti fericire si alinare. iar daca acel cineva e departe de tine. 2 zile pe saptamana nu cred ca ar fi destul. Chestia cu sarutatul mi se pare cam nasola avand in vedere ca ai deja un prieten...dar daca te simti iubita in preajma fostului iubit atunci alegerea iti apartine. Pana cand actualul iubit pleaca la Bucuresti eu zic sa ramaneti impreuna, sa nu se supere daca cumva ii zici ca va despartiti, lasa pe el sa ia decizia si atunci il va durea mai putin. Timpul si distanta va spune totul iar tu te vei simti mai bine. Daca doresti sa ai un nou iubit dupa plecarea celuilalt, decizia iti apartine. ai grija pe cine alegi =).
Poate ar trebui sa te desp de aktualul iubit.
iar in leg cu fostul. mai lasa sa mai treaca ceva vreme sa vezi ce se intampla cu voi 2
asta e parerea mea :*
Ar trebui sa te gandesti foarte bine. Unu la mana mie nu mi-ar conveni sa ma faca proasta nici macar in gluma.Doi. faza cu plecarea la liceu e nasoala poate o sa m.ai fiti impreuna dar nu o sa mai simtiti ce ati simtit pana atunci. Daca fostul tau prieten are intentii serioase, as spune mai bine sa ramai cu el. Gandeste-te bine si alege cum crezi tu ca e mai bine pentru TINE.
Ce aveti voi e ca un joculet.Va invartiti(in special tu)in jurul cozii si tot nu rezolvi nimic
sentimentele nu se duc in 1 saptamana decat daca au fost de aparenta sau te-ai inselat
eu una uite nu cred in ce ziceti voi ca e iubire.nu accept notiunea de "te iubesc"aiurea.ori iubesti ori mai iubesti si pe altu, nu-ti prea pasa, asta e lalaiala!
Piti de 13 ani. indragostita si pe deasupra sta prost si cu romana. incerca sa vorbesti romaneste. Doamne dale MINTE!
Draga mea, cu siguranta esti micuta ca si varsta. avand in vedere in primul rand modul in care scrii(e obositor si nu inteleg de ce este asa greu sa folosesti "c" in loc de "ca" & co.). Povestea ta scrisa atat de alambicat e in fond foarte simpla. Ambii baieti de care vorbesti sunt foarte imaturi( banuiesc ca sunt de aceeasi varsta cu tine). Sfatul meu ar fi urmatorul: daca tot nu te mai face fericita acel "geo" si ti-ai permis sa te lasi dusa de val cu fostul, in fata intregului grup de prieteni, atunci desparte-te de prietenul tau( daca mai poate fi numit asa) si acoda-ti un timp sa vezi ce vrei cu adevarat. Stii vorba aia, "cui pe cui se scoate"? Ei bine, nu e mereu ok de aplicat. Ceea ce vreau sa spun e ca daca te desparti de cineva nu trebuie sa sari in bratele altcuiva imediat, cu atat mai mult in bratele unui fost iubit.L a inceput poate fi ok, poate fi frumos, dar dupa o perioada incepi sa realizezi ca totusi ai mai fost odata cu acel baiat si ceva nu a mers, ceva te-a deranjat. De ce ar merge a2a oara?
Spui ca oricum geo pleaca la liceu.Fii sigura ca daca nu termini acum relatia, ea se va stinge de la sine. Repet, sunteti mici. Fetele(ma rog, unele dintre ele) sunt capabile adeseori sa mentina vii sentimentele de la 14 ani pana pe la 20 si ceva de ani sau toata viata pentru aceeasi persoana(rar, dar exista cazuri). Insa baietii, majoritatea, experimenteaza cat mai mult pana ajung sa se implice intr-o relatie serioasa...