| Obbsesive a întrebat:

Pff.am un iubyt la care stau! Cu parintii lui.acum el e plect in romania, deoarece noi locuim in spania! De cateva zile se poarta ciudat, nu stiu ce se intampla cu el! Vaa rod, dati. mi un sfat! Ce ar trebui sa fac, tinand cont ca el dabia ma mai baga in seama pe mess?

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca e in Romania, da-i pace.Si-a gasit rudele,amicii,se bucura! E fericit,nu-i strica sederea in tara.Din partea ta e linistit, te-a lasat in maini bune, esti cu parintii lui.Si tot la tine se va intoarce.Ma si mir ca are timp de mess cu ce-o fi acum pe capul lui.Toti vor sa-l intalneasca,toti trag de el sa-l vada, el are timp putin,cum sa se mai imparta? Fii intelegatoare, ai rabdare, se va intoarce.Asteapta-l,pur si simplu.Mult noroc!

| mgtow a răspuns:

S-a dat la alta sau are probleme pe acolo si nu are timp sa intre pe mes.

| Zenithf a răspuns:

Eu nu sunt tipul care sa ma bag in alte relatii, dar totusi in cazul tau am facut asta...
Nu este de tine! Tine numai la socoteala lui, s-a intalnit poate cu vreo fosta, sau umbla dupa fuste noi, nu stiu. Dar sa fie plecat o luna si sa nu te caute, asta nu-i lucru curat.
Ai o viata inainte, esti sigura ca vei fi implinita alaturi de el?

| AnNe a răspuns:

Mda poate si parerea lu grece e buna dar poate ca si-a gasit pe altha mai sti?

| Giovanna a răspuns:

Ti-am urmarit toate intrebarile sad eu zic ca tu dai prea mult, mai lasa-l si pe el sa depuna ceva efort ca tare bine il obisnuiesti! Mai arata si tu putina indiferenta macar din cand in cand, nu da tot ce ai chiar daca ti-ar fi sot, ma intelegi? Unii barbati cand se vad cu sacii in carutza, stau flexati, cu un act nu te cumpara! esti tot tu, o persoana care nu e obligata sa suporte ce nu-i place, chiar daca vei fi nevasta-sa. Nu inteleg de ce unii au senzatia ca isi obtin un titlu de proprietate prin certificatul de casatorie sad e trist. Fii mai stapana pe tine si mai lasa-l si pe el sa te impresioneze, daca nu isi da seama singur ca trebuie sa faca si el ceva, bate-i niste apropo-uriwinking