| GummitsaxXx a întrebat:

Pff..Deci am mai avut intrebari de genu` asta big grin. Sunt o fata de 13 ani. (P.S sa nu va puna dracii sa incepeti..Sa imi vad de papusile mele, ca si voi ati fost "in limba dupa un/o baiat/fata cand ati fost de varsta mea`! Asa ca shht` don't tell anyone )
Deci stau cu un baiat. happy De vreo` 2-3 zile. oh go on Nu e mult stiu.Dar el nu e din localitatea unde stau eu..Si..Va venii la niste antrenamente de fotbal..Si vrea sa ne intalnim..Nu am nimic impotriva. Dar mi-a zis "Sper ca nu o sa ma respingi cand o sa vreau sa ne sarutam". Si am 2 probleme. 1. Nu stiu >:" (Am mai stat cu baieti.Da. Nu m.am sarutat. ) si 2. Mi se pare prea devreme..Si. Eu pe el nu il iubesc cu adevarat..Adica imi e simpatic atat. (: Si nu stiu ce sa fac..Sa ma despart de el? laughing Funda`.:X

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1) Eu rad mai rau decat ( tac la asta)
2) Spune-i ca nu simti nimic si gata. Doar nu stai cu el pentru ca... este mai vedeta in scoala.
3) Daca nu vrei sa te desparti de el, pupa-l naiba! Asta e! In sarut trebuie sa bagi pasiune si iubire!
Asta e tot!
Zbye babywinking

19 răspunsuri:
| Niakit a răspuns:

Cum poţi sa te despărţi de cineva cu care nu ai niciun fel de relaţie? Si faptul ca si-a dezvăluit intenţia de a te săruta denotă lipsa de respect, afecţiune. Îţi sugerez sa te îndepărtezi de el, cu atât mai mult că ai doar 13 ani. Intr-adevar, cu toţii am fost "in limbă" după cineva la vârsta ta, dar în niciun caz nu ne sărutam, ci ne rezumam doar la o relaţie strânsă de prietenie.
O seară plăcută! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e bun pentru tine oh go on.Iti trebuie un prieten care sa te inteleaga, mai ales la varsta astawinking

| GummitsaxXx explică (pentru anonim_4396):

laughing Eu am 13.El 14. laughingrolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru GummitsaxXx):

Exact.Eu ce ziceam?happy

Răspuns utilizator avertizat
| mel24 a răspuns:

Deodata ce ai acceptat sa fii prietena lui, sarutul este ceva normal, si ca nu stii sa saruti nu este o problema pentru ca totul vine de la sine! funda? big grin

| Molecula a răspuns:

Daca nu ai atractie fata de el, nu o face, si nu neaparat ca nu te poti saruta la 13 ani, te poti saruta linistita, da nu prea vad dragoste intr-o relatie la 13 ani

| xJustJuss a răspuns:

Daca nu il iubesti, de ce stai cu el?, In fine mai bine saruta-l si mai stai cu el. Dupa cate-va luni iti va placea de el si el o sa te respinga daca te desparti de el.

| Madu a răspuns:

Wow,te gandesti sa te desparti de el doar pentru ca a spus ca doreste sa te sarute? Atunci de ce spui ca e prietenul tau? Inseamna ca doresti sa fiti doar amici de vreme ce nu doresti sa-l saruti! Cred ca cel mai bine ar fi sa va despartiti deoarece din cate vad tu nu esti inca pregatita pentru o relatie iar el pare ca da, si daca nu tii la el atunci chiar nu-i vad rostul!:XDe plictiseala sau ca sa arati ca ai pe cineva la 13 ani? Bafta si tu stii ce e mai bine.big grin:X

| GummitsaxXx explică (pentru Madu):

Da printeso, sa arat ca am pe cineva la 13winking Exact asta vreau sa arat.winking

| bebe17 a răspuns:

In primul rand, nu exista niste reguli atunci cand te saruti, totul vine de la sine!
In al doilea rand, desi vrei sa pari mai matura decat esti, nu reusesti! Sarutul pe care il astepti tu, adica ca va fi din dragoste pura, are o sansa de 20%! Daca iti este simpatic baiatul si il placi, il saruti si gata. E o chestie nevinovata oh go on! BAFTA

| madalinagherman a răspuns:

Pai nu este asa de greu sa saruti un baiat totul vine de la sine dar daca ai o problema ii spui ca deja este pre repede si daca nu este in localitatea ta tu nu stii ce face el acolo poate e un afemeat,

| bombonell863 a răspuns:

Ia si pupal sa inveti si tu ...ca atunci cand o sa-ti placa de alt cineva nu o sa stii laughing funda?