| fluturash_6064 a întrebat:

Pff...help me plssad. Problema mea suna in felul urmator:ex-ul meu s-a desp de mine in septembrie, dintr-un motiv pe care nu il stiu nici acum, cica nu ma poate vedea mai mult decat o prietena chiar daca el un an jumatate a umblat dupa mine si el nici nu-l bagam in seama. Dupa ce ne-am despartit, ne-am mai intalnit in cluburi, tot a intrat pe mine pe mess, si vorbea tare frumos, insa niciodata nu am tinut legatura sa vorbim zilnic.Au fost faze cand ne-am intalnit si dadea sa ma sarute si-mi zicea ca tot de mine-i place. Zilele astea a intrat pe mess pe mine si am mai vb, si aseara m-am hotarat sa-l sun. A raspuns, se auzea ca era in ceva local si buff, imi zice ca stai ca te sun peste 1 minut.Nu stiu daca m-a mai sunat sau nu, ca mie mi-i s-a stricat si display-ul la telefon.si dupa vreo 2 ore i-am trimis mesaj ceva in gen ca imi place ca te stii tine de promisiuni.Nu stiu ce sa mai fac, pentru ca acum m-am hotarat ca vreau sa ma impac cu el, ca pana acum nu stiam, dar nu stiu el ce vrea. Oare ce sa fac? heelp

Răspuns Câştigător
| CevaNormal a răspuns:

Hey criss, situatia a e tipic in folosul lui, ca te are la picioare, principalu e sa se comporte cu tine frumos, cel putin pe din fata, in rest fa cum stii ca e mai bine, si cum simti si tu, cine stie poate acum este intr-un moment mai dificil cu sexul si a apelat la tine, cerceteaza si tu, nu ar fi frumos daca ar vrea numai asta. Ma rof astfel de tipuri de relatii sunt peste tot, si eu chiar am avut una de asta, numai ca eu ma comportam cu fata foarte frumos, in asa fel era bine la amandoi. O zi buna

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, fa ceea ce simti, chiar daca el s-a despartit de tine, poate acum si-a dat seama ca tine la tine si ar vrea o relatie cu tine, sau poate vrea sa te amageascasad... dar oricum ar fi, incearca sa vezi, sti ca incercarea moarte n-are, pai ce sa zic eu care de 3 ori m-a lasat fostul prieten, si tot eu i-am zis ca vreau sa ne impacam si ne-am impacat de 3 ori, dar acum nu se mai poatesad, oricum daca il iubesti, nu iti pierde speranta, ar fi pacat sa nu fi cu el, sa suferi(ca mine), ca nu esti cu cel iubit, cine stie poate ca si el te vrea, poate ca vei avea o relatie frumoasa cu el, nu se stie niciodata, eu zic sa mai astepti un timp, sa vezi daca mai intra cu tine in vorba pe mess, daca mai tine legatura cu tine, mai vb si tu cu el si asa incetul cu incetul poate ca va veti impacahappy, apoi eu zic sa ii spui ce simti pentru el ca asa am facut si eu si a functionat, spune-i ca inca il iubesti si ca ar fi pacat sa ratati sansa de a va impaca, asta daca si el simte la fel, sau simte ceva cat de cat tine la tine!

| monyk a răspuns:

Buna din nou, da normal, frumos din partea ta ar fi sa il suni, sau sa ii trimiti un sms, sa il feliciti, asa am facut ai eu, in 2 noiembrie a fost ziua fostului meu prieten, nu eram cu el, dar totusi l-am sunat ca asa e frumos, e un gest care sigur il va aprecia si se va bucura, asa poate va vedea ca chiar iti pasa de el si poate va veti impaca!kiss

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Fa ce simti, un gest frumos ar fi sa-l suni si sa-i zici ca trebuie sa va vedeti.Mai discutati despre pretendenti, daca are pe cineva,(sa fii informata)si bine inteles ca si el o sa te intrebe.

| fluturash_6064 explică:

Da dar maine este ziua lui.si nu stiu ce sa facsadsa ii mai dau vreun semn de viata sau nu...

| fluturash_6064 explică:

Iti multumesc pentru ca intotdeauna ma ajuti cu sfaturi!:*