| marichuyy a întrebat:

Pff sad nu stiu ce sa fac. tocmai m-am despartit acum 3 saptamana de fostul meu iubit cu care am stat un an si 2 saptamana thinking cam asa. siii m-am dus la liceu si am cunoscut un baiat.:d de care imi place. tipu nu prea mi-a dat importanta iar dpa ne'am combinat! dar totusi vorbeste cateodata ciudat.se enerveaza si imi vorbeste urat, vorbeste cu fete, ma trateaza ca indiferenta si nu ii pasa de mine! nu stiu ce s fac.de fiecare data cand s-a suparat eu m-am dus la el dar am impresia ca trag de o relatie care nu o sa mearga. avem o saptamana si 2 zile. spuneti'mi ce sa fac. cum sa ma port ca habar n-am sad! va rog frumos am o stare nasola.sad dau funda!

4 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Relatia voastra nu functioneaza, pentru ca nu ai avut rabdare sa-l cunosti. Nu ai avut rabdare sa vezi cum este el de fapt. Te-ai grabit prea mult sa ai o relatie cu el, de fapt... sa ai o relatie. Ai procedat gresit. Baiatul asta nu stie ce este respectul fata de o fata. Daca nu vroia sa fie cu tine, iti spunea de la bun inceput, dar nu sa-si bata joc de tine. Parerea mea este ca ar trebui sa te desparti de el. Relatia voastra, oricum nu va functiona.

| Diux96 a răspuns:

Lasal ca nu merita sa suferi din cauza lui.mai ales ca iti vorbeste urat. poate sta cu tine doar asa de plictiseala

| anonim010 a răspuns:

Cel ce te iubeste cu adevarat este cel ce e atent cu tine, intelegator, ii pasa de tine si crede ca esti cel mai important lucru din viata lui. Daca tu crezi ca el nu simte asta pentru tine si din cate ai spus e clar ca nu te mai place. E mai bine sa va despartiti.

| Chikaaa a răspuns:

Exxxx scumpaa(( stiu foarte bine ce simti tu acum(.
daca noul baiat iti raspunde doar cu indiferenta si mereu asteapta ca tu sa faci primul pas spre impacaree, eu cred ca nu ar mai trebui sa fii cu el. Mai devreme sau mai tirziu iti vei gasi persoana potrivita, care te va iubi si care va tine la tine.