Gandeste-te, merita sa il uiti? dc nu iei in considerare ideea ca ai putea fi cu el si asta poate ti-ar fi mai usor. epuizeaza toate ideiile pe care le ai in a-l cuceri nu incerca sa il uiti, fiindca cu cat vrei mai mult sa o faci cu atat mai mult iti doresti sa fi cu el si te imaginezi langa acesta. vezi sa nu iti para rau ca l-ai uitat pana la urma! toata viata fugim de ce ne e frica, nu crezi ca ar trebui sa ramai pe loc si sa infrunti, ori incerci sa fi cu el si macar ramai cu gandul ca daca nu a fost sa fie nu a fost din vina ta, ori o lasi balta si te gandesti la ce ar fi fost daca! e doar decizia ta, sper totusi ca te-am ajutat cu putin.
Daca ai tinut mult la el nu cred ca ai cum sa nu te mai gandesti la el.sau poti uita de el pentru o scurta perioada de timp; de exemplu cand esti la scoala si vorbesti cu colegii, va jucati, povestiti, etc; sau esti in oras cu ei si la fel povestiti poate asa poti uita dar ti-am zis pe perioada in care faci ceva. dar asa ca sa il uiti imediat nu cred ca poti doar daca nu te indragostesti de alt baiat
Îţi sugerez eu ceva foarte interesant! Învaţă limba romana, s-ar putea să dureze ceva pana vei "memora" 0, 0000001% dar merită încercat! Te asigur că dacă te vei apuca de aşa ceva il vei uita... God...
Kristinake întreabă: