| βǿβǿ a întrebat:

Pff.
Prietenul baiatului pe care il plac. ma placestraight face [eu nu.]
Baiatul pe care il plac, se da la altastraight face. dar asta face cand sunt si eu acolo, si vad.

intr-o dimineata, eram in curtea scolii si vine el cu gasca lui. si m`a vazut pe mine si a inceput sa spuna
" ce urate is fetele din scoala asta. si proaste". prietenii lui radeau.
straight face

si.

intr-o alta dimineata, el era pe hol, si eu chiar atunci ajunsesem la scoala, si m`a observat un prieten de`a lui. si i`a facut semn.
s-a uitat la mine, si i-a spus lui Andrei [pr. lui] "lasa-ma ca aia ii proasta"
straight face
cand am intrat in scoala, nu l-am salutat
si cand a vazut ca vreau sa intru in clasa
mi-a spus " nici nu ma saluti?"
la care i-am raspuns "ceau" cu un ton "hai pa."

saptamana aceasta, se dadea la aia cand eram si eu de fata...
si dupa aceea venea la mine in clasa si imi ciufulea parul, imi punea gluga pe cap. gesturi din acestea`

eu sufar mult pentru ca face astastraight face.
prietenele imi spun ca nu merita si ii nesimtit ca face astastraight face

Dar intrebarea mea este : De ce face asta?straight face
el vrea sa fiu proasta lui?raised eyebrows. o rezerva, ceva?straight face

daca o refuza aia, sa fiu eu acolo?
nu mai inteleg nimicstraight face

va rog ajutati-ma cu cateva sfaturisad
ce as putea sa fac?
ce parere aveti?sad

FUNDAhappy.
scuzeeeeeeeeeee ca am scris ffff multsad

Răspuns Câştigător
| OmNom a răspuns:

Pai parerea mea este ca acest gen de baieti nu te merita si fac schemele astea doar pentru ca sa se dea mare in fata prietenilor sai si fii sigura ca stia ca ii placi si prietenii lui stiu caci daca nu nu ar fi ras de tine...
eu as zice sa te comporti in acest fel
1)Cand ii raspunzi cu un salut niciodata sa nu lasi capul in jos si daca comenteaza arata-i ca esti mai tare fata de el si comentezi si tu in fata lui
2)Daca iti spune ceva despre el ca iti place de el nu il baga in seama si daca continua ii zici ca nu esti tu disperata din aceasta poveste
3) Daca nu il mai bagi in seama si nu mai vorbesti decoc cu el el nu o sa mai creada ca il placi!
4)Mai bine incearca sa il uiti ok cred ca e cel mai bine caci doar prosti din ajtia stau la fiicare colt! gaseste si tu pe cineva care sa te merite iti spun ca meriti mai mic chiar daca s-ar schimba cand va fi cu gasca lui tit o sa rada de tine asa ca 1!
sper ca te-am ajutat si noroc in continuare cu gasirea iubirea
:-) bye bye

16 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Discuta cu el si vei afla daca simte ceva pentru tine sau nu happy

| Castiel a răspuns:

SI in loc sa fi inebunita dupa unu care isi bate joc de tine de ce nu ii dai o sansa aluia care te place? Doar ca nu arata bine la fizic?:-J

| βǿβǿ explică:

@Castiel nu din cauza fizicului nu il plac
arata bine, e frumos.

dar nu imi place de el.
simplu
hee hee

| lololooo a răspuns:

E un nesimtit oh go on
Nu merita dragostea ta straight face dupa cate faze ti-a facut eu zic ca ar trebui sa il uiti big grin. Nu stie sa se compoarte cu o fata,
Sa se duca la c***a luii oh go on poate cu aia stie sa se poarte.

| marculescumihai a răspuns:

E ca naspa toata povestea ta.Parerea mea este fie ca te place dar nu vrea sa-ti arate asta vrea sa te faca saa vi in genunchi u la el ( doar o expresiebig grin) fie pur si simpu ii place sa se laude/sa se dea mare/sa fie in centrul atentiei. Ceva de genu nu vrea sa fie nici cu tine dar si fara tine e naspa (sper ca ai inteles cate ceva big grin )

| FireBoy a răspuns:

Eu sunt baiat dar am patit-o cu o fatalaughing, dar ea dadea cu palmele in minelaughing si dupa cate mi-a facut am renuntat la ea
fa si u la fel cred ca o sa te simti mai bine pentru ca o sa gasesti pe altcinevawinking

| KittiBăă a răspuns:

Se poate ca acel baiat are o influenta rea asupra ta. Poate ca a aflat ca il placi si de aia se poarta asa.Pur si simplu ar trebui sa il intrebi.E cea mai buna solutie
Eu:X

| ChristineW a răspuns:

Nu te supara, dar gramatica asta te cam chinuie. Daca nu ii place de tine lasa-l in pace.

| Anxx a răspuns:

Pai evital cat poti de mult, nu l mai baga deloc in seama. Crede-ma, un tratament mai bun ca indiferenta nu este :d.

Cand va observa ca nu mai inseamna nimic pentru tine, sau cel putin incearca sa-i arati asta, fi atenta la reactia lui si da-ti seama daca simte sau nu ceva pentru tine.

La mine a mers chestia asta, doar ca la mine era faza invers. unui baiat ii placea de mine si eu ma purtam aiurea cu el, si de abia cand s-a combinat cu alta si nu ma mai baga in seama mi-am dat seama ce-am pierdut.
Multa bafta. :*

Răspuns utilizator avertizat
| XxD33axX a răspuns:

Uite am trecut si eu prin asta te duci la prt lui si de tai si uh la el ce gesturi face el la aia si tie faci si uh sa vedem cum ii convine si dupe sigur o sa-ti ceara scuze

| Elise_1052 a răspuns:

Pai daca face toate astea in prezenta ta sunt 2 solutii:
1)A aflat ca il placi si acum rade de tine(asa am patit si eu mai de mult)
2)Te place si el si vrea sa iti faca in ciuda... ceva de genu'
Nu fi trista.sunt o gramada de baieti in lume...Fi tare.nu-i baga in seama. Sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita ala...
eu am patit la fel...da cu o fatahappy

si chiar daca o placeam am refuzat-ohappy

stii cum ii

"zboara din floare-n floare"

| WakeMeUp a răspuns:

V'ati intragostit ca dracu tu de el si el de altastraight face

| Tεყα a răspuns:

Pai daca se coporta asa incearca sa il ignori si tu`.at poate o sa vada cum era cand te ignora el.sincer,ceva de genul am patit si eu`.imi placea de un baiat, dar el abia ca ma si saluta la scoala, dar de ceva timp nu l.am mai salutat eu si acum el ma saluta de cateori ma vede.:d

Sper ca te.am ajutat! :*

| AleeCrisss a răspuns:

Mi s-a intamplat sh mie ceva de genu` straight face

decat ca eu` am fost cu baiatu` straight face

Parerea mea si sfatul meu este sa ii dai cu shutu` straight face

Nu se merita sa isi bata joc de tne...de noi fetele in generalstraight face oh go on

:* Te pup