Buna eve!
Pai parerea mea e sa astepti si pana cand va veni persoana iubita
Adica cand vei fi mai mare.
totusi ai 14 ani
Iti dai seama ca daca va desp e posibil sa te barfeasca?
Si cand vei fii mai mare si chiar va veni „pers iubita„ iti va parea rau...
Deci parerea mea e sa te pastrezi fecioara:*
fundita?
Chiar daca e dureros sa astepti, acea asteptare merita sa o ai asa nu iti va parea rau cu cine si cand o vei face.
Vai de capul meu,dar tu crezi ca sexul e ca pofta de dulciuri?
Draga mea, cu prajiturile e mai usor, te ingrasi sau faci diabet dupa 15 ani,dar in cazul sexului faci depresii,poti lua o boala venerica,ramai insarcinata,daca nu esti atenta nu mai poti face copii, etc.
Si nu ma lua ca nu te poti abtine, ca doar nu esti animal...
La 14 ani, ti-ar terebui o batuta sora cu moartea!
La 14 ani riscurile de ordin medical sunt uriase, asa ca mai tine-ti in frau hormonii pana la macar 16-17 ani.In plus, la 14 ani nu cred ca ai sa gasesti un om cu care sa ai o relatie stabila,de lunga durata,ca sa nu fii profund dezamagita dupa. Oricum,revenind la ideea initiala,te poti alege cu n afectiuni de ordin medical, asa ca mai asteapta, la 14 ani trebuie sa faci multe, dar nu sex.
Atunci fa-o cu unul care te lasa balta, la 14 ani e ceva rau sa fii virgina? Stiam ca e grav pe la 20ani+ nu ai minte daca o faci asa tanara! Si oricum la varsta ta o sa gasesti dragostea cum gasesc eu o cale sa inceapa holocaust-ul la rromi!
Doamne, oare ce se intampla cu adolescentii din ziua de azi? Chiar nu mai au alte griji, alte scopuri in viata decat sexul? De ce graba asta? Draga mea, traieste-ti adolescenta cum se cuvine si profita de avantajele ei cat poti de mult! La 14 ani ar trebui sa ai cu totul alte ganduri si alte dorinte. Ai idee ce urmari are sexul la varsta ta? In primul rand de ordin medical, iar in al doilea rand, neavand experienta, poti sa devii mamica inainte de vreme. Acest lucru va avea repercursiuni grave asupra ta si asupra vietii tale, iar regretele ar fi tardive, caci nu vei mai putea face nimic si nici nu vei putea intoarce timpul inapoi. Un copil implica multe responsabilitati, renuntari, nopti nedormite, stres, oboseala si nu cred ca iti doresti acest lucru. Nu vei mai putea sa-ti continui studiile, nu vei putea iesi cu prietenii la plimbare, la petreceri, lumea te va ocoli, iar de parinti, ce sa mai spun, vor fi suparati si dezamagiti profund! Ca un ex., iti spun ca baiatul meu a avut o colega in clasa. a IX-a, care dupa primul trimestru a nascut si care a fost nevoita sa abandoneze scoala din acest motiv. Si nici baiatul cu care a avut relatia nu s-a casatorit cu ea, caci nu a vrut sa se lege la cap cu un copil. Astfel, ea a ramas si fara scoala si fara prieten si cu un copil de crescut. Gandeste-te bine, daca pentru cateva momente de placere merita sa-ti distrugi viitorul! Cu sinceritate si prietenie!
Rabda ca daca vei face acum cu o persoana care apoi te va lasa si persoana iubita te va vedea ca nu esti virgina si ca ai dato la primul care o fost deacort atunci gata nu vei mai avea iubit pina la 30 asa ca ai grija nu iti trebu... e si rabda si gata daca vrei sa ai o viata fericita
Doamnee sa imi dau ochi peste cap.
cica :"dar nu pot rezista cine stie cand va veni(!" cum vine asta?
pe mine nu ma afecteaza cu nimic ca vrei sa faci asa ceva dar e o mareee prostie.
iti distrugi viata.
nu ai timp?
pana la urma persoana aia va veni ca va fi acum, peste 5, 10, 40 de ani tot va veni.
nu ai minte. nu te supara tu te iei dupa toate panaramele de pe TPU care pun intrebarile la misto?
te asigur eu ca nu o sa ramai cu acea persoana.
Sfatul meu: asteapta persoana potrivita, nu te arunca aiurea ca apoi cine stie cum va despartiti si tot tu ai sa suferi cel mai mult, ca pe el o sa il doara fix in cot.
Lasa ca nu dispar maine baietii. Plus de asta nici nu esti dezvoltata complet.
Asteapta pana gasesti un baiat care sa te merite si pe care sa il iubesti.
Bye:*
Si daca ai 14 ani si esti virgina e ceva de rusine?
mai nu te grabii.si eu am 14 ani st virgina.st cu un tip de 8 luni (am facut mii de sacrificii si ne iubim enorm[am cea mai mare siguranta!])si am hot dupa un an daca vom cadea si at de acord sa o facem pentru asta am avut o discutie de km o ora, la care a spus ca va ramane cu mine indiferent de ce se va itnampla! punct:X
Pai ai doar 14 ani, iti recomand sa astepti o persoana pe care sa o iubesti din tot sufletul pentru ca daca o faci doar asa pentru ca nu mai vrei sa fi virgina o sa regreti foarte mult mai incolo, bafta incontinuare... daca vrei sa iti mai dau sfaturi da un PM
Off.Nasol :d! si eu tot 14 ani.dar la varsta asta tentatia e mare si daca te abtii e cel mai bine.asta incerc eu sa fac si imi iese.m-am gandit ca o sa am destul timp pentru asta, si nu are rost sa imi stric copilaria.lucru asta daca il faci nu se mai intoarca! am prietene care au facut asta si acum arata oribil si sunt catalogate drept :Curve :d! abtine-te si tu un an doi, ca nu mori!
Sper ca ti-am fost de ajutor.