| r3spectt a întrebat:

Pfff, confuz si in acelasi timp foarte trist si nervos!

Situatia este c'am asa:In clasa a 7-8 o fata era inebunita de mine, acum suntem a 12 amandoi la licee diferete.Atunci cand ma vede parca nu se comporta la fel si cu ceilalti, atunci cand imi pun un fular, ceva, o haina, spune imi place!, DAR CATEODATA parca nu are curaj sa ma priveasca IN OCHI, parca o simt timida sau poate ma insel, ea de fire e vesela dar cu mine nu stiu, mi se pare altfel si nu e genul de fata care sa umble cu oricare.Acum mai nou face naveta pe acelasi AUTOBUZ cu mine, sa fie oare sa ma studieze mai mult, o relatie sau nimic? Recunosc ca eu is mai timid si am incercat sa tratez problema cu indifirenta, dar deja numai rezist, numai fac teme, ajung acasa ascult numai muzica de dragoste, seara ma gandesc numai la ea, dimineata deabias astept sa urc in autobuz sai arunc o privire fara ca ea sa ma vada... Un coleg i-a spus ca o plac, dar in ziua aia parca era fericita, mi-a zis "buna frumosule" fara ca eu sa ii dau primul iar la plecare tot ea "pa xyz".

2 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Ei bine, spune'i că o placi. Nu strică să afli şi tu dacă merită să pui suflet sau nu. N'ai ce pierde, eu zic să încerci să vorbeşti cu ea cât de curând şi să'i spui că ai început să ţi la ea. Dacă nu te place sau reacţioneză urât, ea pierde.
Succes!

| Crimeea a răspuns:

Fratiilor,ce e cu voi,? i-ati inima-n dinti si vb cu ea,macar stii o treaba, nu stiu ce mai astepti,asteptarea nu-ti face bine,stresul e mare,vrei s-o vezi cu altul? invit-o la o cafea si apoi vezi daca te mai place,fa ceva, nu sta, bafta