| BlancaFantasma a întrebat:

Pfffstraight facede ce visele au asa mare impact asupra noastra? aproape ca nu mai mai gandeam la el(la colegul pe care`l plac), caci nu l`am mai vazut de o luna. dar l`am visat azi-noapte, firar sa fie, se facea ca eram la majoratul sau si i-am zis sa ma imbratiseze iar el a venit si m`a sarutat... evident in realitate asta n`o sa fie niciodata si spunea ca ma place si vrea sa fie cu mine.in fine, eu de cand m`am trezit m`am gandit incontinuu la el, si parca iar imi place de el.nu stiu ce o sa fac la toamna, cand l`oi vedea mereu.imi pare asa rau ca am stricat prietenia cu el(inainte sa afle ca il plac ne intelegem bine, si chiar dadea semne ca ma place, dar de fapt cred ca asta e felul lui de` fi).

3 răspunsuri:
| MsPisic a răspuns:

Nu pot sa creeeed!laughing
...aseara si eu l-am visat pe baiatul de care imi place,si pe care nu l-am mai vazut de ceva timp, si nici eu nu stiu daca ma place sau nustraight face
Oof,visele astea x(...E aiurea cum te fac sa simti, sa gandesti altfel in viata ta reala, de zi cu zi.Macar acum stiu ca nu sunt singuratonguebig hug

El stie ca il placi? Daca da, si nu a spus/facut nimic, poate ca el vroia sa ramaneti doar amicisad ...sau poate ca e EXTREM de timid. Daca nu, poate ca ar fi bine sa ii arati astahee hee.
Eu nu i-am spus baiatului pe care il plac aproape de un an decat acum putin timp.El o sa plece din orasul meu si nu prea o sa ne mai vedem.Cand i-am spus ca il plac, mi-a zis ca de ce nu i-am aratat asta niciodata.Asa ca mai bine ii spui. Daca ar spune nu -> NEXT; macar stii ca ai incercat.

Multa baftaa:*

| Deny_8224 a răspuns:

Stiu cum e, si mie mi s-a intamplat fostul meu iubit ma ranit foarte rau d 2 saptamani plangeam non-stop si nu mai vroiam sa il vad...in fine am trecut peste asta pana cand intr-o seara l-am visat ca imi spunea ca ii pare foarte rau pentru ce a facut si ca vrea sa fim iar impreuna, iar apoi m-a luat in brate si m-a sarutat :-(:-(
Cand m-am trezit parca eram speriata nu stiam ce sa fac sad ma gandeam mereu la el...lui inca ii placea de mine si si-a cerut iertare dar eu nu am mai riscat sa sufar iar chiar daca il iubeam :-(:-(:-(
Iti spun daca tu crezi ca il mai placi si el te place poti incarca sa reluati legatura.incearca sa il iei mai pe ocolite sa il intrebi daca te place si atunci vei fi foarte sigura.Incearca sa il suni sa va intalniti mai multi prieteni(ca sa nu iti de-a seama ca il mai placi) si cand aveti un moment mai intim cand nu mai sunt prieteni vostri pe acolo intreaba-l

Chiar e pacat sa te lasi batuta...sti cum se zice incercarea moarte n-are

Desigur aceste lucruri le poti face daca mai simti ceva pentru el

Cat in legatura cu visele chiar nu ai ce sa faci cu ele...asta e tuturor ni se intampla

Bafta;-) kisskisskiss

Si mult succes!

| bracigliano a răspuns:

Astea sunt visele, nici mie nu imi plac.si eu de cateva zile o tot visez pe prima fata din viata mea sexuala cu care am fost 1 an si jumatate,vreau sa zic ca am mai fost cu multe fete de atunci dar parca nici una nu e ca ea,si a trecut mult timp de cand nu mai sunt cu ea,parca inca o iubesc,si cu fiecare vis parca tot mai mult, nu stiu nici eu ce sa fac cu visele astea, nu pot sa scap de ea in vise.