Ca sa vina mai devreme nu poti face nimic dar te poti duke pregatita acolo (tampoane mari sa te asiguri ca nu te patezi neurofen pentru dureri menstruale)distractie placuta
Mi-e mila de tine. Nu, nu poti face nimic ca sa grabesti menstruatia. In cazul tau, cea mai buna solutie e sa folosesti ob-uri. Stiu din proprie experienta ca, fiind absorbante interioare, nu o sa ai probleme cu ciclul. Indicat e sa le schimbi din 2 in 2 ore, asta daca vrei sa stai in apa.
Oameni buni, voi ati citit vreodata prescriptia de la ob-uri sau vorbiti pentru ca nu aveti ce face? Ob-ul nu are nicio problema cu virginitatea sau altceva. Poate sa poarte tampoane interne cat vrea, ca tot ramane virgina.
Si eu am patit acelasi lucru. x_x pe 13 iunie am avut excursie si exact cand am ajuns la vatra dornei unde ne-am cazat mi-au venit problemele. x_x imi venea ns ce sa fac dar asta e. nu prea ai ce face... nu.ti fa probleme din cauza asta. eu chiar daca am avut probleme m-am distrat de minune am dansat totata noaptea ca a fost un fel de " discoteca ". Distractie placuta :*:*
Buna kamy
Te duci la farmacie si ceri niste pastile pentru ciclu.
exista de 2 feluri[ sa intarzie sau sa apara mai repede] eu stiu pentru ca mama mi-a luat ca am avut o problema asemanatoare
daca nu vrei aceasta solutie poti bea ceai de coada soricelului[ este foarte sanator si bun]
Altceva chiar nu poti face
Am incercat sa te ajut >
Off.saraca d`tine.nu prea poti sa faci nimic`. stiu doar ca ceaiul coada soricelului este bine`pentru femei. ajuta la multe chestii.dar nu stiu`daca grabeste ciclul.Cred ca cea mai buna solutie este sa folosesti OB-uri!
Multumesc pentru sfaturi Cred ca o sa beau foarte mult ceai de coada soricelului sau o sa iau niste pastile.
Nu ai cum sa grabesti asta si daca esti virgina nu este bine sa folosesti OB-uri.Dar pentru ca tabara sa nu fie un esec total din cauza acestei probleme cumparati o esarfa de plaja, vei arata super si asa.
@Gumitszaa poate folosii OB`uri doar daca numai e virgina
Deci nu sunt prea multe sanse de ati venii mai repede:*
cum a spus, poti folosii Ob`uri daca numai esti virgina.
si Distractie placuta la mare>
Bananacantareata87 întreabă: