Cum spune si Lucia, cand un baiat te iubeste nu iti impune asemenea conditii. Si sunt de acord cu tine, nu cred ca la 12 ani e timpul sa iti incepi viata sexuala. Mai sunt multe lucruri pe care le poti trai inainte de a face asta.
Nu merita sa faci sacrificiul asta (pentru ca ar fi un sacrificiu) pentru un baiat care sigur nu va aprecia acest lucru.
Da ai procedat foarte corect pentu ca daca te iubeste nu ti-ar cere asa ceva
la baieti deja ii normala sa o faca asa devreme dar la fete Nu. iar daca ai indoieli gandeste ca acum poate ai parea mai smechere mai cool si prosti din astea, dar cand o sa fi mai mare si o sa te casatoresti sotul tau o sa creada ca ai fost o curva in trecut. stai linistita ai facut ff bine:*:*
sa lasi lucrurile sa mearga de la sine. daca te iubeste o sa iti ceara scuze si o sa va impacati fara,, conditia'' lui
daca te mai intreaba sa refuzi fara sa stai pe ganduru :*
sper ca te-am putut ajuta
noroc la decizie
sa ma ti la curent te rog
Draga mea, in primul rand ca la varsta voastra nici nu se poate numi iubire.La varsta asta stiti voi ce este iubirea? La voi este o atractie iar pentru el mai mult sexuala.Nu este bine nici la 15 sau 16 ani petru ati incepe viata sexuala pentru ca nu esti destul de matura avand in vedere ca sexul are o importanta mare intr-o relatie. Cea mai dificila situatia este acest moment in care va aflati pentru ca sunteti la pubertate. Ai grija de tine si minte cat mai multa!
linarkfts întreabă: