| Dania_3548 a întrebat:

Pfff... straight face

Inca il iubesc, el nu are prietena, tine la mine, cand ne intalnim el tot vrea sa ma sarute, ma ia in brate etc.

L-am intrebat daca vrea sa ne impacam si a spus ca nu stie.

I-am spus ca il rog frumos sa imi spune de ce si ce ar vrea sa fac ca sa ne impacam, dar sa fie cat se poate de sincer.

Si ce credeti ca mi-a spus?! laughing

Ca se impaca cu mine doar daca accept sa facem dragoste. >:"

Problema este ca eu am 12! ani si el 14. straight face

Eu nu vreau sa accept, pentru ca 1. sunt prea mica, 2. nu sunt pregatita si 3. in viitor o sa regret sigur, dar inca il iubesc.

I-am spus ca daca suntem impreuna nu inseamna ca nu ma poate atinge (adica cum sunt obisnuiti baietii sa puna mana pe fundul fetelor), dar pana la dragoste mai este mult.

Totusi am 12 ani, daca mai aveam 15-16... mai ziceam, dar 12?! straight face

El a spus ca este constient de asta, ca am 12 ani. sad

Intrebarile mele sunt: Am procedat corect?

Ce sa fac acum?

Cum sa procedez in continuare?

Răspuns Câştigător
| cal3star a răspuns:

Ala nu vrea decat sex de la tine, nu te iubeste. Iti garantez ca e un obsedat tongue

3 răspunsuri:
| Sophie_6140 a răspuns:

Cum spune si Lucia, cand un baiat te iubeste nu iti impune asemenea conditii. Si sunt de acord cu tine, nu cred ca la 12 ani e timpul sa iti incepi viata sexuala. Mai sunt multe lucruri pe care le poti trai inainte de a face asta.
Nu merita sa faci sacrificiul asta (pentru ca ar fi un sacrificiu) pentru un baiat care sigur nu va aprecia acest lucru.

| Lucia_5229 a răspuns:

Da ai procedat foarte corect pentu ca daca te iubeste nu ti-ar cere asa ceva
la baieti deja ii normala sa o faca asa devreme dar la fete Nu. iar daca ai indoieli gandeste ca acum poate ai parea mai smechere mai cool si prosti din astea, dar cand o sa fi mai mare si o sa te casatoresti sotul tau o sa creada ca ai fost o curva in trecut. stai linistita ai facut ff bine:*:*
sa lasi lucrurile sa mearga de la sine. daca te iubeste o sa iti ceara scuze si o sa va impacati fara,, conditia'' lui
daca te mai intreaba sa refuzi fara sa stai pe ganduru :*
sper ca te-am putut ajuta
noroc la decizie
sa ma ti la curent te rog

| mistervirgy a răspuns:

Draga mea, in primul rand ca la varsta voastra nici nu se poate numi iubire.La varsta asta stiti voi ce este iubirea? La voi este o atractie iar pentru el mai mult sexuala.Nu este bine nici la 15 sau 16 ani petru ati incepe viata sexuala pentru ca nu esti destul de matura avand in vedere ca sexul are o importanta mare intr-o relatie. Cea mai dificila situatia este acest moment in care va aflati pentru ca sunteti la pubertate. Ai grija de tine si minte cat mai multa!