Gandeste-te bine la ce vrei sa faci, doar pentru ca il iubesti sa iti incepi viata sexuala de la 12 ani? ai putea sa regreti mai tarziu. Gandeste-te...sunt multi baieti pe lumea asta care te-ar accepta asa cum esti, iar daca te iubea nu iti cerea asta... ba mai mult, te respecta si astepta sa cresti. parerea mea.acum tu faci cum crezi.
A)Nu mai da Enter dupa fiecare enunt
B)Ai auzit de functia magica a limbii romane numita "fraza"? Adicalea mai multe propozitii
C)Te intrebi daca ai procedat corect? De ce? Cand stii ca vroia clar sa te f**a si sa te lase.La 12 ani ar trebui sa ai alte preocupari.Lasa-l cu prietena lui si tu vezi-ti de viata ta
D)Si de gramatica
Daca vrea sa se impace cu tine doar ca sa faceti dragoste inseamna ca nu tine la tine si ca doar asta vrea de le tine, Eu zic sa treci mai departe.Nu merita!
Realizez ca sunt mica, dar gandesc matur si sunt si dezvoltata pentru varsta mea. Realizez ca am fost cea mai mare proasta ca l-am iertat de atatea ori. De abia acum am realizat cine este Danut! Baiatul pentru care eu si acum as face orice. Era sa ma sinucid din cauza lui. Ce parere aveti? Eu zic ca nu mai merita nici sa il salut, dar nu pot pentru ca eu inca il iubesc si m-as rani singura. Daca nu intra o seara pe Mess, innebunesc!
asta este o parte din povestea pe care o spuneai nu demult. ti-ai raspuns singura, insa iti e frica sa vezi raspunsul.
Daca baiatu te iubea nu`ti propunea sa faci dragoste cu el, tu avand 12 ani... e logic ca el vrea doar sa profite de tine.shy parerea mea este ca nu-l iubesti, insa ai acest sentiment din cauza ca el probabil este f indiferent cu tine si te face mereu sa umblii dupa el.Gandeste`te bine la tine si i`ati inima in dinti intr-o zi si uita`l.nu merita sa stai dpa un baiat care iti face asta.cu siguranta sunt multi care te asteapta si care stiu sa te respecte
1) Spune-i nu. Nu merita pur si simplu, e un profitor care vrea si el sa vada ce e aia sexul.
2) Crede-ma!
3) Succes!
linarkfts întreabă: