| deiutza_9183 a întrebat:

Pfff nu stiu ce sa facsadam avut un preten cu care am stat 5 luni dar vineri ne-am certat deuarece nu neam mai vz de 2 luni si am mers sa-l vad eu fiind la tara si el nu mi-a raspuns la telefon si dupacea l-am sunat pe un preten de-al lui si i-am zis ca nu mai vreau sa vb cu el...si azi cand stateam cu un baiat aici la tara nu am nimic cu el dar na el vrea sa fim impreuna m-a sunat fostul preten si am vb urat cu el el m-a rugat sal iert si sa nu mai fiu suparata i-am zis ca vb alta data nu stiu ce sa fac sa ma impac cu el sau sa ii acept pretenia acestui baiatsad... multumesc mult

Răspuns Câştigător
| trisha a răspuns:

Nu cred ca va cunoasteti de atat de mult timp incat sa fie imposibil de uitat, in plus gandeste-te ca ai stat 2 luni fara sa il vezi si a fost destul de ok cred eu, adica te-ai obisnuit sa nu il ai langa tine mereu. Cat despre celalalt baiat eu nu cred ca ar trebui sa te grabesti. Nu te impinge nimeni sa iei o decizie acum, asteapta sa se calmeze apele cu ex-ul, cunoaste-l mai bine pe tipul asta si dupa aceea o sa poti decide mult mai bine. atata timp cat nu esti sigura in legatura cu decizia pe care o vei lua... nu lua nici una. Invata sa te cunosti si incearca sa iti dai seama de nevoile si sentimetele tale fara presiuni din partea celor din jur. Asa ca smile si gandeste-te ca atata timp cat nu a vorbit cu tine a facut ceva ce s-a dovedit ca nu i-a iesit, iar acum se intoarce la tine ca la un refugiu. nu cred ca vrei sa se repete istoria curand cand va gasi temporar sau permanent o noua atractie... e un fraier pentru ca te-a pierdut dar un norocos te va cuceri daca ai rabdare si stii ceea ce vrei pupici:*

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, fa ceea ce simti si ceea ce crezi ca e mai bine pentru tine, nu te lasa influientata de aparente false. daca il iubesti pe fostul iubit, incearca sa vb cu el si sa va impacati, dar daca iti place baiatul care vrea sa fie cu tine...atunci nu mai sta pe ganduri...

| deiutza_9183 explică:

Se zice ca pe TPU se ajuta oameni si nu k isi bat joc de ei...cred ca am gresit ca am apelat la voi sincer...winking

| Jupiter a răspuns:

Vorbeste cu el, asculta ce are de spus.

| ---droid-kid--- a răspuns:

Andreea nu toti sunt la fel!crying(
nu e corect sa ne bagi in aceiasi oala
sper sa pastram legatura(bowboana. d3m3ntha)
pup

| ZapaciLaa a răspuns:

Ar trebui sa va impacati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hahahaha! tu unde ai invatat sa scrii? tu nu folosesti cratima, sau nu merge tasta respectiva? si imi place neologismul ''deuarece'', sper sa-l gasim cat mai curand posibil in DEX.in rest..., multa sanatate! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Şi care este sămânţa de supărare, eu nu văd?
Comunicare dintre voi lipseşte cu desăvârşire. Trebuie să staţi de vorbă şi să clarificaţi situaţia.
Niciodată să nu dai pasărea din mână pe cioara de pe gard!
Fostul îşi cere scuze, nu a greşit atât de mult încât nu poţi fi cu el în continuare.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna... fa ce crezi tu ca e mai bine si eu am stat cu un baiat 5 luni de zile si ne-am despartit

| daniel_2433 a răspuns:

Inpacate inapoi cu el e mai bine