| damn a întrebat:

Pfff` straight face TPU, am nevoie`neaparat de sfaturi, nu stiu ce e cu mine straight face pana acum 2 zile v-am spus povestea mea cu acel baiat care l-am cunoscut acus 3 ani si care in momentul de fata este la puscarie straight face So, mai sti si ca de vreo 3 luni am incheiat o relatie cu un baiat cu care am fost aproape 1 an de zile, el in aceste 3 luni a fost aici la mine in oras but :-s saptamana trecuta a plecat la el acasa [distantaa 60 km ], azi m-am uitat pe hi5 lui intamplator si am vazut un comentariu de la o fata [ Iubi etc], am intrat pe hi5 ei si am vazut poze modificate cu ei 2, am simtit o durere in suflet ca si cum as mai tine la elstraight face Sunt extrem de confuza pana mai ieri eram convisa ca il iubesc mai presus ca orice pe tipul care e la puscarie iar acum simt o durere in suflet cand ma uit la poza cu fostul si cu actuala lui prietena! Cum as putea sa-mi dau seama daca e doar obisnuinta aia sau chiar mai tin la el?[ tin sa mentionez ca, cat timp a fost aici adica 3 luni ne vedeam aproape saptamanal si chiar imi era indiferent straight face nu ma interesa pers lui! straight face Un sfat pls straight face! Funda!:*

Răspuns Câştigător
| Ađııa a răspuns:

Pfff...nu stiu ce sa zic, cam asa se intampla mai mereu straight face nu stiu...incearca sa comunici cu el, ia`l mai pe ocolite si poate are si el cateva sentimente pentru tine. Daca nu are, se fac big grin stii tu "Daca dragoste nu e, facem!" laughing

4 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Adio, pica frunza...

| foxi a răspuns:

Orgoliul feminin.se cheama!

| damn explică:

Adia, Probelma nu e astalaughing, ca eu oricum nu vreau sa ma impac cu el NEVER! dar nu inteleg sentimentu ala ce l-am avut cand am vazut poza.pentru ca el pentru mine era o pers ca oricare alta cu nimic special ...si acum in acest moment simt la felstraight face efectiv nu-mi pasa .dar.pe.moment cand am vazut poza am spus wow si ma ''afectat'', dar acum la cateva ore laughing sunt oklove struck! mersi oricum de sfathee hee

| Ađııa a răspuns:

A thinking pai nu stiu...asa mi se mai intampla si mie thinking cine stie big grin