| steamy a întrebat:

Pfffff...am zis ca o uit am inceput bine dar seara cand ma pun in pat nu ma pot gandi la altceva, decat la ea.trebuie sa o uit imi trebuie ajutor si sunt si gelos, acum e cu altcineva. sfaturi, cine ma poate ajuta dau funda...am inkercat cu altcineva dar nu merge deci alta solutiecryingcrying

Răspuns Câştigător
| pinkflower a răspuns:

1. Daca reusesti, vorbeste cu ea ca sa va impacati din nou si explica-i intelegator cat de mult o iubesti sic at de multi tii la ea si poate o vei emotiona si vei reusii. Dar trebuie sa te gandesti si la baiatul cu care ea este acum, ca poate si el este acum ca si tine si daca o sa te impaci iar cu ea si el o sa sufere ca si tine. Faci in asa fel in cat ca nimeni s anul fie ranit.

2. Daca nu reusesti, trebuie so uiti neaparat. Combinate cu o alta fata si "indragostestete" de ea si pune la ea mult suflet ca s-o poti uita pe aceasta fata cu care te-ai despratit. Eu sper ca te-am ajutat cu ce am putut Bafta!:*

4 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Pai o iubesti mult... daca a fost vina ei (tea inselat,s-a saturat de tine (imaturitate si idiotenie maxima, curva bla bla) gandeste-te ca a fost vina ei ea fiind curva! Si rupe orice contact cu ea ORICE CONTACT daca iti vine sa ii trimiti un mesaj ceva baga-ti un cutit in mana, deci rupi orice stergi pozele o uiti definitiv si mereu cand iti vine in minte te gandesti ca ea a fost curva in 3 zile te vei simti mai bine dupa 1-2 saptamani deja vei fi in stare de "recreere" big grin eu asa am patit si facut dar tot nu o vei uita acu depinde eu sunt genul mai sentimentalist/sincer etc sti tu good boy cea ce in ziua de azi este dezavantaj! si pentru mine a fost ceva mai nasol-.- sper ca la tine va trece mai repede stiu cum te simti isn't good at all!

| cOnTexT a răspuns:

Il bati pe ala laughing, asa te descarci cel mai bine. Ai nevoie de ajutor lasa un privathappy.
Bafta, stiu senzatia nu de alta.

| Printzess a răspuns:

sad.pai sa stai cu altcineva e o prostie, asa am facut si eu si nu rezolvi nimic

incearca totusi sa-ti distragi atentie, sa faci altceva in loc sa te gandesti la ea.cu timpu` o s.o uitisad

stiu ca e greu.oh go on dar n. avem ce sa facem

| cocolinoo a răspuns:

Lasa timpul sa lecuiasca rana, cu incetul o vei uita oricum. daca tot ai incercat cu o alta fata si nu a mers, poate iti gasesti un job.hobby pentru a directiona atentia asupra altui obiect.Bafta!