anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pfoai.este vorba de o fata.am fost cu ea de 2 ori.si ink nu am putut sa o sarut.am 13 ani. ea are tot 13. de la prietena ei cea mai buna am aflat ca ma pot impaca cu ea.doar printrun simplu sarut.Am citit pe toate siteurile.si inca nu m-am convins... Daca incerc sa o sarut. cum fac? sau Daca o sa ma respinga? sau. Ce fac dupa ce o sarut? intrebarile astea mi se tot plimba prin cap.si mor de ciuda.fiindca am prieteni de aceeasi varsta care au avut primul lor sarut.cat de ciudat au fost... ea e mai speciala pentru mine.si daca m-am facut de ras.numai am alta solutie de cat funie si sapun laughing. va rog tratati situatia cu seriozitate! Multumesc

Răspuns Câştigător
| KaterinaPetrova a răspuns:

Pai nu e bine sa o saruti asa din prima.invito la o plimbare in parc la un suc. iaute ce frumos a fost afara zilele asteahappy.si lucrurile o sa vina de la sinebatting eyelashes

3 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Vai dragă cîte probleme ai tu la 13 ani, dacă o săruți ce se întîmplă.Păi la vîrsta ta era bine să te întrebi ce se întîmplă dacă rămîi repetent, că sigur numai gagici ai în cap, școală ești bîtă.

| Allex7 a răspuns:

Ai sa gasesti tu momentul potrivit trebuie doar sa astepti... Problema este ca te sperie o palma laughing? trebuie sa induri multe pentru un sarut un picior, o palma

| rossCopperman a răspuns:

Pai kiss-ul asta vine de la sine te apropi de ea si usor usor ai sa vezi ca o sa iti placa asta vine de la sine asa am facut si eu laughingnu trebuie sa citesti cum sa saruti nu iti baga chestile astea in cap pur si simplu de apropi de ea si. sti ce urmeaza bafta