| Anonim223344 a întrebat:

Pharmatex ovule. Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu părere și experiențe. Am introdus pharmatex ovulul nu adânc, deci dacă băgăm degetul îl simțeam mai jos. Peste Max 7 min a început actul sexual și eram în ovulație. Sunt șanse să rămân gravidă? Cu săpun nu m-am spălat. Mulțumesc

2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Din prospect. Mod de utilizare:
"Este necesar sa respectati urmatoarele conditii: plasati in mod sistematic o capsula in profunzimea vaginului inaintea fiecarui raport sexual, indiferent de perioada ciclului menstrual in care va aflati; asteptati dizolvarea completa a capsulei astfel incât sa fie eliberata intraga cantitate de substanta activa (10 minute); protectia este asigurata pentru o perioada de 4 ore"

Din ce spui tu, nu ai respectat intocmai indicatiile.
Fa un test de sarcina la 3 saptamani dupa actul sexual neprotejat, cand va fi detectabila prezența hormonului hCG (Gonadotropină corionică umană) în urină.

Era mai simplu si mai sigur daca foloseati prezervativ.
Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

| Anonim223344 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Mulțumesc mult pentru răspuns