Eu iti dau un sfat nu lasa pe nimeni sa se apropie sa ti-l puna in afara de cineva specializat! Vrei sa te infectezi? Sa ti se intample ceva grav doamne fereste? Ai rabare si apeleaza la un salon cand vei putea da? Ai grija de tine! Si sa stii ca se poate pune pe orice tip de buric! Pa.
Pai mai bine du-te la salon, ei stiu mai bine ce sa iti faca. ai grja nu oricine poate face asta, se poat infecta
Da se poate pune pe orice tip de buric pentru ca chiar daca esti plata cum spune prietena ta ceea ce este o prostie tot ai piele orice om are piele eu am de 5 ani in buric pierce si si eu sunt slaba
Nu pot sa inteleg de ce si-ar putea dori cineva pierce in buric! Chiar nu inteleg... Si apropo, am 16 ani, nu 100.
Ai idee la ce riscuri te supui?! Sigur ca nu, pentru ca daca ai sti nu ai mai vrea sa auzi de pierce-uri. Ca si cum nu ar fi destul, mai apelezi si la o oarecare prietena pentru a ti-l pune.
Daca tot insisti cu treaba asta, de ce nu o faci calumea? De ce nu apelezi la o persoana specializata?