E foarte periculos sa iei pastila de a doua zi fara indicatie medicala. Nu-ti trebuie neaparat reteta, dar tinand cont ca e o bomba cu hormoni nu ar trebui sub nici o forma sa o iei fara consult ginecologic in prealabil. Si asa vei avea numeroase efecte adverse de infruntat, dar luand preparatul recomandat de medic, in modul recomandat de medic si urmand apoi regulile impuse de acesta, riscurile se vor micsora simtitor.
Invata mai bine sa folosesti PREZERVATIVUL!, pana nu e prea tarziu si te alegi cu niste "bucurii" pentru toata viata! Si ai grija la pastila, ca e o adevarata bomba hormonala, care te poate ingrasa, iti da greturi, poate iti vor aparea si niste mustati sexy, etc..si
De la farmacie!
simplu ceri "pilula de a doua zi"!
eu nu am cumparat-o niciodata, dar o prietena de-a mea "da"si ea nu a avut reteta!
nu cred ca ai nevoie de reteta!
De la farmacie!
eu nu am cumparat-o niciodata,dar o prietena de a mea "da"si ea nu a avut reteta!
De la farmacie!
eu nu am cumparat-o niciodata,dar o prietena de a mea "da"si ea nu a avut reteta!
De la farmacie logic si nu iti trebuie reteta.Doar nu te duci la un tinichigiu sa ceri.Vezi ca o sa se uite farmacista urat la tine, nu o baga in seama.
Nu ai nevoie de nici o reteta! de la farmacie si costa in jur de 50 leibafta.
Se ea de la farmacie, si o iei in primele 72 de ore.cu cat o iei mai repede cu atat mai bine. Sunt 2 pastile, mentionez ca este foarte scumpa, ...in jur de 60 lei... pRIMa data iei o pastila, daca ai greturi, ameteli dupa ce ai luat-o o iei si pe a doua, daca nu ai nimic...la 12 ore o iei pe cealalta. Dar se ea de 2 ori pe an...pentru k este foarte periculoasa...ai grija bft
Sarageorgescu întreabă:
AlexiaIordache întreabă: