Pentru amindoi: nu conteaza neaparat virsta. Neaparat e sa fie pina la nunta. Acesta e idealul, si nu e greu de ales. Insa, totusi, mai rar se intimpla asa.
Atunci cand se simt pregatiti
Eu una as vrea sa fiu virgina cel putin pana la 17-18 ani dar depinde de fiecare!
Pup:*
Pai fata este matura din punct de vedere sexual la varsta de 18 ani. Baiatul Poate sa isi inceapa viata sexuala si mai repede 16-17.
Fizic vorbind fata poate s aiswi incepa viata sexuala d ela prima menstruatie baiatul de la 17 ani mi se pare ok baiatu la 16 15 si fata de la 15 incolo si te contrazic fizic fata este pregatita mai repede ca baiatul ia manualul de biologie de cls a7a parca era si citeste
Pai, in zilele noastre, vad ca fetele nu mai sunt virgine de la 15-16 ani, baietii 14-15 16 cel mult... dar normal. ambii ar trebui sa si inceapa viata sexuala pe la 17-18 ani.
Depinde de mintalitatea fiecaruia.multe fete la varsta de 14-15 ani sunt mai dezvoltate decat cele mai mari si fizic si psihic! Dupa 16 ani minim mi se pare ok insa cu baiatu care crede ca o sa fie bine si care are o relatie cat de cat.nu dupa cateva saptamana o luna sa te culci cu el.baieti sunt altfel nu rateaza nici o ocazie. unii doar!
Parerea mea e ca nu trebuie sa fie impusa o varsta pentru asta. fiecare o face atunci cand considera ca este pregatit pentru acest pas