| username23 a întrebat:

Pina sa-mi incep viata sexuala menstruatia mergea ok... dar de 7 luni am inceput sa fac sex( aveam 14 ani daca ajuta cumva) si de atunci inainte si in timpul menstruatiei mor de dureri in abdomen, mesntruatia tine mai mult si curge ft tare, e ft abundenta sa zic asa, din ce cauza e, ca am inceput viata sexuala devreme sau cum? ca sa fac, nu mai suport durerea! plz help! Funda, punkte...mersi

Răspuns Câştigător
| Comoaracasei a răspuns:

Draga mea, ai inceput cam devreme viata sexuala.
Ai dureri si sangerari mai abundente din cauza activitatii sexuale.
Nu srtiu tu cm esti cu asta, dar eu m-am inteles mereu bine cu mama mea. Daca nu vrei sa vorbesti cu ea, cauta si tu un adult cu care te intelegi bine (o matusa o verisoara mai mare) si fa cumva sa ajungi la medic, nu e normal sa te doara chiar asa insuportabil.
Oricum, o femeie e bine sa stie ca dupa ce si-a inceput activitatea sexuala trebuie sa inceapa sa mearga la control periodic la ginecolog.
Apropos, nu ai ract cumva? Te-ai aserzat pe ceva suprafete reci, pe afara, fara sa fii prea bine imbracata de al sale in jos? - poate fi si asta o explicatie
Dar, te rog fa cumva sa mergi la medic. Sanatatea e inainte de toate!

1 răspuns:
| Papusik_4304 a răspuns:

Daca parinti tai stiu ca nu mai esti virgina du'te la un medic.

daca ai tai nu stiu nu prea ai cum sa te duci la doctor sty insa te poti duce la farmacie sa iti recomande ceva pentru dureri menstrualewinking niste pastile e bine sa iei. ai grijatongue