| PerfectDefect a întrebat:

Plac de mult timp un baiat el este de varsta mea dar este mult mai popular si mai tare decat mine.Am incercat sa vorbesc cu el si pare de treaba chiar m-a surprins ca nu e cum il barfeste lumea, acum el stie ca il plac datorita unor persoane care nu ma suporta si i-au spus, spre surprinderea mea nu sa purtat urat cu mine, dar se intampla lucuri ciudate...de fiecare data cand ies din sc in curte se da in spectacol gen : se aproapie de mine cu prietenii lui si vb ff tare, etc, o prietena l-a intrebat dc se holbeaza mereu la noi si el a zis ca ni se pare, totusi eu cred ca nu e adevarat cand sunt fata in fata cu el si at se uita exact in ochii mei, iar eu in alta parte big grin laughingce ar putea sa insemne?

4 răspunsuri:
| georgegs a răspuns:

Ai.mai.pus.intrebarea.ii.place.dar.vrea.sa-ti,spuna.pe.ocolite

| ancutsa410 a răspuns:

Baiatul asta ori vrea sa te faca sa te simti nasol in fata lui. ori te place. daca incepe sa fie nesimtit e clar ca vrea sa te simti nasol.sau poate te place si incearca sa-ti arate asta si nu stie cum s-o faca. ti-am zis... daca e nesimtit mai bine il ignori. iar daca nu. ce-ar fi sa faci tu primul pas?

| DidiChanx3 a răspuns:

Baaa cea mai banala intamplare te place ce mai stiu cum e ii inebunit dupa tine laughing

| rebb a răspuns:

Ca te place si el putin, bine putin mai mult.tongue