| CreakTudor a întrebat:

Plac o fata de a-6a si eu sunt a 5 si vreau sa vb cu ea dar ma rusinez .Cum sa pot scapa de rusine si ce sa ii spun ?Am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine a spus ca nu ieri mi-a spus ca vrea sa fie cu mine iar astazi s-a despartit de mine .Sa mai raman cu ea ?Oricum nu se uita nimeni la ea.Nu mai eu .

Răspuns Câştigător
| STEFANXxX a răspuns:

Stii,Tudor.In locul meu cineva ti-ar spune ca esti inca prea mic pentru a avea relatii, dar sa ai relatii niciodata nu e tirziu.Deci la problema ta iti pot spune ca de rusine oricum nu scapi.Eu pur simplu vreau sa zic ca te inteleg oricum ca si eu am fost in clasa a 5-a si am fost foarte rusinos.Dar iti spun, daca chiar iti place de ea spune-i-i ca o iubesti, dar chiar in fata.Nu-ti garantez ca va functiona, dar asta depinde totul de tine.Bafta!

4 răspunsuri:
| Memecy a răspuns:

Frate happy mai ai timp de ele esti doar clasa a 5-a nu te grabi si nu pierde timpul cu asa ceva pana la 16-17 -18 ani... hahaha

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

Ar fi mai bine sa te cuplezi mai tarziu dupa 15 ani.

| AndreisiMaicum a răspuns:

Trebuie sa iti alegi singur drumul ( eu am fost cu cineva si m-am despartit din nu stiu stiu ce motiv iar acum tot ma gandesc cum ar fi fost sa raman cu ea) totul depinde de tine si faza e ca nu cred ca mai poti sa dau inapoi.

| CreakTudor explică:

Ms pentru raspunsuri eu vas pune pe toti castigatori dar nu pot oricum.Iar astazi a spus sa o las impace ca si-a gasit pe altcineva