| laurentiu2090 a întrebat:

Plac o fata de la mine din clasa transferata cum(clasa 8).
Iam cerut idul de mes acum 3 sapt mi la dat.Ma aceptat.
E o fire mai timida. Uneori cand ma uit la ea si ea se mai uita la mine.Pe mess cand o prind on si incerc sa vb cu ea uneori trebuie sa ii zic buna de vreo 3 ori ca sa raspunda sau cateva buzuri.
Am mai intrat in vorba cu ea legat de teme scoala etc. Am invitato acum o saptaman in oras dar a zis ca are planuri cu o alta colega prietena de a iei. Acum o zi am intrebat-o iar daca vrea sa vina cu mine cu un prieten si prietena lui in oras.A zis ca nu poate.Am intrebato pe mess ambele ori. Oare ma palce si ea si ii ie rusine sa-mi zica? Eu vroiam sa-i zic ca o plac in oras. Ceva idei sa-i propun la scoala sa vad cum reactioneaza?

3 răspunsuri:
| alexcandy999 a răspuns:

Hai sa nu fim pesimisti, eu cred ca fata te place dar poate ca inca nu este pregatita sa aiba o relatie sau pur si simplu ii e teama sa sa isi exprime sentimentele. Poate crede ca tu vrei sa fiti doar amici.Eu zic sa mai incerci sa o mai inviti undeva. Sper ca te-am ajutat.happy

| neutrino a răspuns:

Fata ti-a raspuns elegant ca nu te doreste in vederea unei eventuale relatii, dar se pare ca tu nu stii ce este eleganta. Fata nu te place.

| daiiaa a răspuns:

Mda. Nu vreau sa te dezamagesc, dar. Fata este intr-adevar timida dupa cum ai descris-o. Insa cand o fata iti zice o data ca are treaba si dupa de mai refuza de cateva ori inseamna ca ori te crede un disperat ori nu ii esti pe plac. Scuze.