Este posibil ca ea sa te placa, dar nu te astepta ca ea sa vina si sa-ti sara in brate. Ea asteapta ca tu sa dovedesti ca esti un baiat capabil de a o cuceri.
Din cate vad analizezi prea mult.Lasa-te purtat de val, abordeaz-o, vezi unde merg lucrurile! De asemenea ce ai descris tu acolo par indicii pozitive, de limbaj al trupului dar si in general, ca tipa te simpatizeaza.Nu e neaparat ceva romantic,te poate privi ca fiind amuzant, de treaba, etc.Cel mai bine e sa flirtezi putin, vezi unde te duce situatia iar dupa aceea intreab-o ce simte! Nu uita, fii mereu increzator si de fiecare data cand o inviti undeva intreab-o fata in fata sau in cel mai rau caz la telefon.Bafta multa iti doresc si nu uita, nu evita greselile.Sunt foarte valoroase din ele poti invata multe si in astfel de situatii experienta e cheia.Paa!
Este fata man, si mie mi s-a intamplat sa imi placa de un baiat si ma intreba anumite chestii, dar nu ii raspunde-am ca imi era sa spun ceva aiurea sau ceva ce lui nu-i placea, deci, mai bine o intrebi direct daca te place sau nu.BYEEE