Cel mai sincer, nu. O data pentru ca el probabil cauta sex si nu s-ar incurca cu cineva care nu-i ofera.
Si a doua pentru ca din pacate, la varsta adolescentei, ceea ce are impact major este aspectul fizic. Esti judecat mai ales din punctul asta de vedere. Asta nu inseamna ca daca lui nu-i placi, esti grasa si urata.
Cum anume ai incercat sa slabesti?
Oricum, sa stii ca sunt foarte multi baieti care prefera forme mai..pline, ca sa zic asa. Eu in perioada cat am fost mai plinuta, pe cuvant ca am avut parte de mai multa atentie masculina decat inainte. ) Bine, majoritatea erau mai mult pe atractie fizica decat pe relatii...dar din asta am inteles ca multi refuza la prima vedere o fata mai plinuta, mai mult de gura lumii...nu ca nu i-ar atrage.
Nu ma judecat nimeni(din cate stiu eu).Nu sunt exagerat de grasa, poate putin.Au incercat multi baieti sa fie cu mine dar eu ii refuzam pentru ca nu eram îndrăgostită de ei.
Deci, pe scurt. O sa dai in viata de multi baieti care tie iti plac dar care nu te plac. Nu-i nimic. Lucurile se echilibreaza.
Oricum eu tind sa cred ca baiatul asta te va refuza indiferent daca zici ca esti frumoasa sau nu, ca esti slaba sau nu etc. El e la varsta la care vrea sex si daca nu exista perspectiva ca tu sa ii oferi asa ceva...nu va fi interesat.
La 14-15 ani nu cred ca e vorba de asa ceva
La tine. Pentru ca la baieti din pacate sunt multi care isi incep viata sexuala la 14-15 ai.
Nu e genul asta
Sincer. Cel mai probabil ca nu, dar stai linistita ca daca mergi la sala si o sa ai un corp de fotomodel nu vei mai avea nevoie de baiatul respectiv
Nu conteaza daca esti slaba sau grasa,conteaza ceea ce simte pentru tine,ceea ce il faci tu sa simta! De ce sa ai complexe? Fiecare om e frumos in felul lui,bucura-te ca ai sanatate,asta ar trebui sa conteze,apreciaza ceea ce ai. Exista machiaje, haine care pot masca defectele, foloseste-te de ele si nu te lasa demoralizata, iar in relatia cu respectivul, da tot ce ai mai bun pentru ca el sa te doreasca! Succes!
Buna! parerea mea ar fi ca daca el te place cu adevarat te accepta exact asa cum esti... Si inca ceva... ESTI FRUMOASA, orice fata are frumusetea ei aparte si nici o persoana nu are dreptul sa te critice. fiecare e frumos in felul sau si daca nu te place puteti totusi sa ramaneti prieteni parerea mea sper ca te-am ajutat :*
Am eu un sfat dar depinde in totalitate de marimea sfarcurilor tale, nu tate doar sfarcuri. Orice altceva in afara de o farfuriuta pentru ceasca de cafea e inadecvat.Altfel, GIVE HIM PUSSAY
Ai citit întrebarea? Daca ai venit sa iti bati joc poti pleca