Pentru ati da mai bine seama de sentimentele sale fata de tine, consider ca trebuie sa te apropii mai mult de el.Ai grija insa s nu deveniti cei mai buni prieteni pentru ca atunci poate va avea motiv sa zica ca nu vrea sa stricati prietenia.
Buna. Din cate am inteles. e cu tine in clasa.Pentru inceput trebuie sa te apropii de el.sa vorbesti cu el.sa fi amica lui. Poti face asa.
1. Ajuta'l tu la teme.
2. Date nestiutoare la una dintre teme si propune-i sa te ajuta.Alege o materie la care sa se priceapa cat de cat si crede'ma ca va fi bucuros sa te ajute.
3. Cere'i imprumut o carte/cere'i opinia despre ceva Carte/film/colegi.
multa bafta.
Cam toate colegele mele spun sa fiu sigura ca el ma place pentru ca se poarta complet diferit cu mine fata de celelalte, cu mine se poarta frumos si vorbeste frumos, nu ma impinge, si ii pasa de ce cred eu dar totusi eu nu sunt sigura
Si mi se pare un pic ciudat sa merg la el sa il intreb de o tema pentru ca eu sunt fata care invata cel mai bine din clasa, iar el e baiatul ce invata cel mai bine, si in plus noi nu prea vorbim asa, doa rla chimie stam unul langa altul in banca, dar in rest nu...