| Tpu1008B a întrebat:

Plac un baiat de ceva timp el e mai mare cu 6 zile decat mine.

El are un comportament ciudat, se tot dă mare si ma striga canf ma vede. el imi spune "ciumo" pentrucă asa ne am obisnuit eu ii spus "pitic"(desi are vreo 2 metri.

El mai are si o fata pe Facebook la care ii tot ds comentarii cu inimioară (nu multe).
Dupa parerea voastra credeti ca ma place sau vrea doar sa isi bata joc de mine?

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ar fi indicat sa-ti faci putin curaj ca sa vorbesti cu el in mod direct sau la telefon. In cazul in care nu reusesti sa-ti invingi retinerea, teama, transmite-i printr-un mijloc de comunicare sau socializare un mesaj cat se poate de clar si explicit prin care sa-i prezinti adevaratul motivul al dorintei tale de a va intalni a iesi in 2 la o plimbare si discuta. Daca nu va raspunde sau va refuza sa onoreze invitatia de a va intalni, inseamna ca ori intr-adevar este "ocupat", ori nu este interesat nici de persoana ta si nici de a lega/incepe o relatie chiar si de prietenie. Nu este deloc deplasat sau considerat ca ar reprezenta un lucru inacceptabil ca fata sa fie cea care preia initiativa. Putin curaj si mult succes!

| Violleta2022 a răspuns:

Problema asta trebuie lamurita cu el, nu aici.
Din comportament si din pozele si inimioarele de pe Fb, reiese ca o plaec pe aia, nu pe tine.
In plus, apelativul "ciumo" este urat si nu cred ca l-ar folosii cineva sa te alinte, dimpotriva, arata a bataie de joc.

| Roliii a răspuns:

Sa-si bata joc de tine cum sa-ti spuna "ciumo" acum 100 de ani inca ciuma era o boala urata si foarte raspandita?