| MacMac3 a întrebat:

Plac un baiat de mult timp. El mereu mi-a batut apropo-uri ca ma place dar niciodata nimic concret. Incepusem sa cred ca eu sunt problema, ca nu ma place asa ca intr-o seara, odata cu un apropo de-al lui i-am zis ca nu ma vad niciodata impreuna cu el. M-a intrebat de ce, ar fi frumos si etc. Problema e ca de ceva zile am hotarat sa-i vorbesc foarte sec, el fiind un baiat care cere atentie s-a suparat si nu mai vorbim. Ce sa fac?!

Răspuns Câştigător
| KaterinaPetrova a răspuns:

Mai bine preiei tu initivativa si il inviti la o plimbare pana nu se strica vremeeeaaa.waiting hai ce mai astepti. pe motiv ca prietenele tale au treaba, sunt plecate din oras.etc

2 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Pai daca nu iti mai place de el ramaneti asa sa numai vborbiti.
dar daca iti place de el cerei scuze si apr iar de el si ai putea sa ii spui ca iti place de el si eu cred ca ati fi impreunabig grin.
ps:grabestete pana nu te uita si se indragostete de alta.

| MacMac3 explică:

E plecat, ajunge peste vreo 2 saptamani. Ne-am mai intalnit,l-am pupat o data dar pe obraz doar ca de fiecare data cand ne-am intalnit nu am fost singuri!:-s Plus ca a aparut fostul meu care zice ca ii e dor de mine, nu stiu daca sa-l cred, e cam fustangiu.