Il placi si crezi ca si el te place,dar nu a facut nimic atunci cand a aflat ca-l placi...
Daca e timid,e bine,inseamna ca nu indrazneste,deci,va trebui sa-l ajuti,sa incepi sa-i vorbesti,pe mess,face to face,oricum,sa gasesti un mod sa-i dezlegi limba.Dar, indiferent cum, nu-i spune TU ca vrei sa fii cu el...Incurajeaza-l,afla-i gusturile la muzica,filme,prieteni,mancare,haine,preocupari,etc.,glumeste frumos,fii draguta, propune-i sa iesiti si voi, asaaa.ca prieteni buni,nu te grabi cu asta,incet,incet...O sa prinda si el curaj si vei putea privi situatia corect,vei intelege despre ce e vorba!
Nu cred ca nu te-ar putea place,pentru ca iti zambeste de cand stie ca-l placi,asa ca e doar timiditatea la mijloc.
Daca nu-i placeai,te privea imbufnat si refuza sa-ti vorbeasca.
Deci,la atac si nu te grabi,ai grija.
Timizii se sperie usor, nu-l ingrozi cu impetuozitatea ta, ia-l usor...
Mult noroc!
Intreba-l nu ai nimic de pierdut "arunca-te in valuri" e o sansa pe care nu o poti rata
Poi eu as zice ca ar fi mai bine sa-i zici in fata sa vb cu el sa te apropi de el.Nu sa-ti fie rusine sa ii zici clar ce simti pentru el poate o sa fie cu tine si pote si el simnte ce simti si tu pentru tine.bafta
Pentru inceput ai putea pur si simplu sa vorbesti cu el, pe parcurs vezi ce ai de facut.
Daca iti place de cineva, trebuie sa-ti faci curaj si sa-ti pui inventivitatea in joc. Fa in asa fel incat sa-l intrebi ceva legat de scoala sau gasesti tu un subiect, dar numai cand il vezi singur. Si asa din vorba in vorba poti sa-i spui ca-l simpatizezi. Ideea ta cu messul nu mi se pare asa buna, dai dovada de lasitate.
Umm, sfatul meu, vorbeste cu el fata in fata, fara declaratii, doar sa "spargeti gheata", apoi mergeti si voi la un suc, prajitura, sper ca nu-i asa de mototol incat sa astepte invitatia ta, dar daca el nu zice nimic atunci propune-i tu sa mergeti undeva. Asteapta pana iti spune el primul un "cred ca te iubesc", dupa asta ii vremea declaratiilor.