| GeorgianaZbant a întrebat:

Plac un baiat si el ma place pe mine, am recunoscuto amandoi.Insa eu am refuzat sa fim impreuna,iar acum el este, as putea spune suparat pe mine.Ce as putea sa fac sa-l impac?

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Vorbeste cu el si poate ramaneti totusi prieteni daca nu se poate mai mult

| CoffeeTIME a răspuns:

Aproape mereu cand citesc astfel de intrebari pe tpu.ro imi dau seama cat de importanta este gramatica intr-o relatie.

Iti dau un sfat, nu-i mai trimite sms`uri si nici mesaje pe facebook pana nu inveti si stapanesti cat de cat gramatica limbii romane.

Gata am "recunoscuto" si eu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Vorbeşte cu el şi poate lămuriţi problema, dacă nu, asta este.
Te pup!

| HaLoGeNNN a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el.

| GeorgianaZbant explică (pentru HaLoGeNNN):

Si ce sa-i spun? Nu prea am justificare.

| 7639781254 a răspuns:

De ce n-ai vrut sa fii cu el?

| GeorgianaZbant explică (pentru 7639781254):

Sincer,daca stau bine sa ma gandesc, motivul a fost unul cat se poate de banal.Mi s-a parut ca daca vom fi impreuna ne vom comporta ciudat si asta imi displace.

| 7639781254 a răspuns (pentru GeorgianaZbant):

Cum adica ciudat? V-ati fi comportat ca un cuplu. happy

| RTDRomania a răspuns:

Poti vorbi cu el la un suc ceva si ii spui:"Uite, nu eram pregatita, de aia am zis ca nu si dupa faci o pauza si il intrebi putem fi impreuna si vezi raspunsul.

| KittyCaaaaat a răspuns:

Probabil ca din moment ce stie ca si tu il placi si i-ai spus-o, nu iti intelege refuzul si este deranjat de reactie. Sau este posibil ca in momentul in care ti-a propus sa fiti impreuna era sigur de raspunsul tau afirmativ tinand cont ca sentimentul e reciproc. ar trebui sa discuti cu el si sa-i explici motivul pentru care nu ai acceptat si sa gasiti impreuna o rezolvare! Succes