anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Placeam un baiat. mult. Si acum cand am aflat ca si el simte acelasi lucru si sunt cu el de doua saptamani. brusc, nu mai simt nimic. Ce sa fac?

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fi sincera si vorbeste cu el, ii spui ca nu mai merge relatia perntru ca nu mai simti nimic pentru el

| darrio2007 a răspuns:

Aveai doar impresia ca il placi.Te asteptai la mai multe de la el.

| Zuzazozo a răspuns:

Ii spui ca nu mai simti nimic pentru el, nu merita sa fie mintit.

| WildDream a răspuns:

Dragoste cu forta nu se poate, asa ca daca esti sigura ca nu mai simti nimic pentru el atunci ar fi mai bine sa va despartiti. Acum cat inca relatia e la inceput, ca mai apoi poate el o sa puna si mai mult suflet si o sa-l ranesti si mai tare.

| RexCuParuCret a răspuns:

Ori te desparti de el ori schimbi foaie in sensul ca incercati sa iesiti mai mult sa fiti mai apropiati si mai romantici. Ocrotiti palmierii...

| Scintilla a răspuns:

Sa fii sincera cu el,pentru ca daca taci nu vei face nici un bine, nici tie nici lui.Tu una te vei simti captiva intr-o relatie pe care nu o vei dori, iar el se va simti tradat de tine si va fi sfasiat de durere, durere care creste pe zi ce trece pentru ca el se ataseaza mai tare de tine pe zi ce trece, iar la un moment dat tot va afla dar cu cat e mai repede cu atat e mai bine pentru amandoi.

| OodanteoO a răspuns:

Asta inseamna ca l-ai considerat ca o,, aventura'' ai vrut sa vezi cum e.Nu te condamn ca nu-s maicata dar nu e frumos

| bohren a răspuns (pentru OodanteoO):

Ce aventura ma frate?

| anonim_4396 explică (pentru OodanteoO):

Nu e frumos, dar tu crezi ca eu vreau sa fie asa? Dar nu pot sa comand ce simt, l-am placut 6 LUNI

| Đεмоη a răspuns:

Daca nu simti nimic lasa-l (: nu il face sa te iubeasca..eu am patit asta si am suferit foarte, foarte mult pentru nimic...

| bohren a răspuns:

Ti-a trecut. ce poti sa faci? sa continui sa fi cu el sau daca nu sa ai curaj sa ii spui ca asta a fost tot si ca te-ai plictisit de el. o sa fie naspa dar nu ai alta varianta. oricum succes si vezi cum te poti descurca