Spune-i mamei tale ca ai vrea sa domri la el in seara asta, nu trebuie sa o minti sau sa inventezi tot felul de scuze.Eu sunt cu prietenul meu de un an jumate si la inceput mi-a fost putin rusine sa ii spun mamei ca vreau sa dorm la el dar totul a decurs bine.
Poate o sa se obisnuiasca, la inceput e mai greu.Cat despre logodna, cred ca ar fi mai bine sa mai asteptati, dar daca asta simtiti amandoi, bucurati-va de momentele frumoase!
Vorbeste cu mama ta, nu cred are ceva impotriva sa dormi la el daca stie ca o sa va logoditi
Citez : "Relatia e serioasa, vrem sa ne logodim anul acesta. "
Abia după un an?
Nu aveți niciun viitor asigurat și gata vreți să vă luați! nici nu vă cunoașteți!
Pai cind o sa ne logodim vor fi deja 2 ani de relatie. in curind vom incepe sa stam impreuna.
Poti sa le spui ca dormi la o prietena. Dar daca vrei sa fii sincera cu ei spune-i ca dormi la prietenul ei si ca ati luat toate masurile necesare. Stii de existenta prezervativului, nu vrei nici tu un copil la varsta asta si o sa inteleaga.
Ce mamica tanara o sa Fi-Place asa .Ma ce sa zic daca tu crezi ca e ok -Acum sau mai tarziu tot aia e nu -Devreme ce aveti planuri asa serioase.
Trebuie sa ai o discutie cu ei in care sa le precizezi cat esti de responsabila. Nu iti fie rusine, sunteti logoditi, cu planuri mari.
"Relatia e serioasa, vrem sa ne logodim anul acesta dar mama nu ma lasa sa dorm la el". Exista ceva mai superb pe planeta Pamant?
Poti vorbi cu mama ta scurt si la obiect. Vrei sa dormi la el, esti deja majora... Daca zice ceva in legatura cu sarcina, atunci ii zici acelasi lucru care l-ai postat si aici acela ca sunteti foarte atenti.Din cate imi dau seama iti e frica sa vorbesti cu parintii deschis despre sex fiindca ei nu ti-au oferit educatia despre sex...Este si normal deoarece parintii din Romania sunt oarecum retrasi din acest punct de vedere.Imi dau seama ca nu prea vorbiti de sex in familie prin afirmatia ta "asa am inteles dupa o discutie cu mama".
beausingurlamasamea întreabă: